Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μπλοκαρίστηκαν λογαριασμοί

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Σάτυρου".
Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας οι τραπεζικοί λογαριασμοί κορυφαίας μιντιακής εταιρείας μπλοκαρίστηκαν. Ο λόγος δεν σχετίζεται με "κόκκινα δάνεια" και με χρέη της εταιρείας στο Δημόσιο ή σε τράπεζες. Δικαστική απόφαση μπλόκαρε τους λογαριασμούς της.
Ο εργοδότης της βρίσκεται σε απόγνωση.
---
Πολύ φασαρία για το τίποτα

Κάθε μέρα o "Σάτυρος" διαβάζει για νέες εφημερίδες.
Εφημερίδες τον Ιούλιο. Εφημερίδες τον Σεπτέμβριο. Εφημερίδες τον Οκτώβριο. Παλαιοί τίτλοι επανέρχονται. Νέοι θα κρεμαστούν στα περίπτερα. Πολιτικές εφημερίδες, κουτσομπολίστικες. Κυριακάτικες. Ημερήσιες.
Να διακινδυνέψει ο "Σάτυρος" μια πρόβλεψη-εκτίμηση; Στο τέλος δεν θα βγει καμία. Κι αν καταφέρει κάποια να κυκλοφορήσει δεν θα αντέξει για πολύ.
Όχι γιατί ο κόσμος δεν διαβάζει πλέον εφημερίδες.
---
Κερδοφόρος η "αριστερή" ΕΡΤ

Αντιθέτως, οι "άχρηστοι" αριστεροί.
Οδήγησαν πέρυσι την ΕΡΤ σε ισχυρή κερδοφορία ύψους 71 εκατομμυρίων ευρώ. Ο κύκλος εργασιών της έφτασε στα 190 εκατ. Μάλιστα, στην διετία της "αριστερής" ΕΡΤ τα συσσωρευμένα κέρδη της ακούμπησαν τα 145 εκατομμύρια. Η ΕΡΤ θα καταβάλει στο δημόσιο φόρο εισοδήματος αξίας 9 εκατ. ευρώ, ενώ το μέρισμα που θα καταβάλλει στο Ελληνικό Δημόσιο θα φτάσει τα 20 εκατ.
Τελικά ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες σε αυτό τον τόπο;
---
ΝΕΡΙΤ: Οι νοικοκυραίοι την έριξαν έξω

Που την θυμήθηκε ο "Σάτυρος";
Την θυμήθηκε γιατί την θυμάται ακόμα η Εφορία. Το μόρφωμα των ΣαμαροΒενιζέλων, αυτών που δεν θέλουν την ΕΡΤ γιατί δήθεν πληρώνουμε χαράτσια για αυτήν, κινδυνεύουμε να το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Όχι μόνο η ΕΡΤ. Εμείς οι πολίτες.
Σύμφωνα με τον μερικό έλεγχο της Εφορίας για την οικονομική χρήση 10/10/2013 – 31/12/2014 εκφράζεται «αδυναμία εξαγωγής συμπεράσματος» στην Έκθεση Φορολογικής Συμμόρφωσης που χορηγήθηκε στις 28/9/2015. Μετά από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, διενεργείται μερικός έλεγχος, από τον οποίο προέκυψαν διαφορές 6,16 εκατ. ευρώ και πρόστιμα 2,18 εκατ. ευρώ και διαφορές για φόρο εισοδήματος ύψους 3,97 εκατ. ευρώ.
Όπως καταλαβαίνεται έπεσε κεραμίδα στο κεφάλι της διοίκησης της ΕΡΤ από αυτή την εξέλιξη. Η διοίκηση για την ώρα δεν τοποθετείται για το θέμα αναμένοντας το οριστικό πόρισμα.
Στα βράχια είχαν ρίξει το δικό τους "παιδί" οι νοικοκυραίοι.
---
Απόσυρση...

Δεν άντεξε
Από την δημοσίευση των κυκλοφοριών αποσύρθηκε η κυριακάτικη "Μπαμ". Δεν άντεξε τις χαμηλές πτήσεις και τώρα αναμένει το barcode για να επιστρέψει στον πίνακα.
Μετά από τέσσερα χρόνια, δηλαδή.
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου