Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΕΔΟΕΑΠ - Πολυϊατρείο στην Πάτρα

*
ΕΔΟΕΑΠ
***
*

Πολυϊατρείο για τους ασφαλισμένους
του ΕΔΟΕΑΠ στην Πάτρα
σε συνεργασία με την ΟΑΤΥΕ

Από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση του Πολυϊατρείου στην Πάτρα της Ομοσπονδίας Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος (Κανακάρη 193, 262 21, τηλέφωνα: 2610 242 780 και 781).

Πρόκειται για συνεργασία του ΕΔΟΕΑΠ με την ΟΑΤΥΕ, της οποίας ο Οργανισμός είναι μέλος.

Συγκεκριμένα οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού θα μπορούν να εξετάζονται δωρεάν από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (οφθαλμίατρο, καρδιολόγο, παθολόγο, παθολόγο-διαβητολόγο, ορθοπαιδικό, ΩΡΛ) και θα έχουν πρόσβαση και στην οδοντιατρική και ορθοδοντική περίθαλψη του Πολυϊατρείου. Επιπροσθέτως, θα μπορούν να επισκέπτονται και τα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα με την ΟΑΤΥΕ στην Πάτρα (http://www.oatye.gr/patra/).

Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται από το σύνολο των φαρμακείων του νομού Αχαΐας, μετά και τη σχετική συμφωνία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάτρας με τον ΕΔΟΕΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ καλύπτει ήδη τους ασφαλισμένους στην Πάτρα και ευρύτερα το νομό Αχαΐας με ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα μέσω των παρόχων υγείας Affidea και Βιοϊατρική (με ραντεβού στα ειδικά τηλεφωνικά κέντρα 2130900910 και 2109975695 αντιστοίχως).

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου