Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Motor Oil: Ολοκληρώθηκε το deal για τον Alpha...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... με εκταμίευση 33 εκατ. ευρώ


Την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω της οποίας συμφωνήθηκε η είσοδός της στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ανακοίνωσε η Motor Oil, σημειώνοντας ότι εκταμίευσε γι' αυτό τον σκοπό 33 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής, υπό τους όρους που περιγράφονται στην από 30.10.2018 Ανακοίνωση, για την απόκτηση μέσω της θυγατρικής της εταιρίας με την επωνυμία MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*) η οποία εδρεύει στην Κύπρο, κοινού ελέγχου επί των εταιρειών:

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA),

ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και

ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στην Θεσσαλονίκη).

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών και του μετοχικού μετασχηματισμού για τον από κοινού έλεγχο με την ALPHA MEDIA GROUP LIMITED και τον κ. Δημήτριο Κοντομηνά, των ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε., η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. εκταμίευσε το ποσό των Ευρώ 33 εκατ.

(*) Αποκτήθηκε από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. με την αρχική επωνυμία "SEILLA ENTERPRISES LIMITED" τον Οκτώβριο του 2018 και μετονομάστηκε σε "MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED" τον Δεκέμβριο του 2018", καταλήγει η εταιρεία».

---
---
*

2 σχόλια:

  1. Κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες του Κοντομηνά πώς λύθηκαν και έγινε το deal; Καθάρισε ο αγοραστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραγράφηκαν με την ανοχή και τις παρασκηνιακές κινήσεις ενός επώνυμου (πρώην) κατοίκου Κυψέλης.Η πλάκα είναι ότι βοήθησε τον Κοντομηνά και ζήτησε ως αντάλλαγμα την θετική προβολή των συντρόφων του.Αλλά ο Κοντομηνάς πούλησε στον Βαρδινογιάννη και χάλασαν τα σχέδια του επώνυμου (πρώην)Κυψελιώτη.Τόσα χαρισμένα εκατομμύρια και αποτέλεσμα μηδέν.Η τρολιά του αιώνα!

      Διαγραφή