Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Ακόμα απλήρωτοι επί έξι μήνες στου Φιλιππάκη

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Διαβάζουμε στο Enimerosi24


email που λάβαμε από τους εργαζόμενους του ομίλου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Φιλιππάκης
μας οφείλει πλέον δεδουλευμένα σχεδόν έξι μηνών!

Ορισμένοι συνάδελφοί μας γεγονός είναι ότι πληρώθηκαν το μήνα Οκτώβριο (!), οι περισσότεροι όμως λάβαμε πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ένα ελάχιστο ποσό έναντι – μάλλον για να έχουμε να περάσουμε τα Κούλουμα!

Το κλίμα στον χώρο των εφημερίδων Δημοκρατία, Espresso και Εστία είναι ιδιαίτερα τεταμένο αλλά αυτό δεν φαίνεται να ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα τον κ. Φιλιππάκη, που ετοιμάζεται να μπει στο χώρο του ηλεκτρονικού Τύπου – με τις “πλάτες” τις δικές μας! Το γεγονός αυτό εξοργίζει τους περισσότερους από εμάς, όχι γιατί δεν επιθυμούμε την επέκταση του ομίλου αλλά γιατί αυτό γίνεται εις βάρος μας, με την “κλοπή” μισθών μισού χρόνου. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο κ. Φιλιππάκης δεν έχει μπει καν στον κόπο να εξηγήσει στους εργαζόμενους γιατί έχουμε πλέον φτάσει στους έξι μήνες απλήρωτων δεδουλευμένων, γιατί πέρασε ο Φλεβάρης και ο μισός Μάρτης χωρίς να πληρωθούμε, τι θα γίνει τον άλλο μήνα που έχει και δώρο Πάσχα και πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση για να κάνουμε κι εμείς τα κουμάντα μας.

Η Ένωση Συντακτών – όπως πάντα – κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας τους εργαζόμενους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση
οι εργαζόμενοι στον (τέως) Δημοκρατικό Τύπο
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου