Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Ο Στέλιος Συρμόγλου εκδίδει τα "Αποκαλυπτικά"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στέλιος Συρμόγλου
και Χρήστος Μουλίνος
εκδίδουν τα «Αποκαλυπτικά»


Με δελτίο τύπου της η εκδότρια εταιρεία ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της νέας σκανδαλοθηρικής εφημερίδας

Σύμφωνα με αυτό, ο Μένιος Φουρθιώτης που είχε τα δικαιώματα του τίτλου τα μεταβίβασε στην εταιρεία «Tabloid IKE», ιδιοκτησίας κατά 100% του Στέλιου Συρμόγλου. Διευθυντής της είναι ο Χρήστος Μουλίνος.

Τα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ», μια νέα εφημερίδα Tabloid, με διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο και μια ομάδα εκλεκτών δημοσιογράφων, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στα περίπτερα όλης της χώρας.

Τα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» είναι μια πολύχρωμη life style εφημερίδα, με πληθωρικό gossip, πολύ παρασκήνιο, σχεδιασμένη για να είναι απολαυστικά ευανάγνωστη, μεστή σε περιεχόμενο αποκαλυπτικών ειδήσεων και δυναμικού ρεπορτάζ.

Μια εφημερίδα που θα δίνει το παλμό του καθημερινού πυρετού της πληροφόρησης, που θα «σπάει τους κανόνες», θα ιχνηλατεί και θα αγρεύει τα γεγονότα πίσω από τα γεγονότα, ενώ θα παραμερίζει το «μακιγιαρισμένο» πρόσωπο της επικαιρότητας, χάριν της ώριμης εποπτείας των συμβάντων.

Ο τίτλος «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» μεταβιβάστηκε από τον Μένιο Φουρθιώτη (τον παρουσιαστή της γνωστής εκπομπής «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» στο κανάλι “ΕΨΙΛΟΝ”) στη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Tabloid ΙΚΕ.

Η νέα εφημερίδα εκδίδεται σε μια χρονική περίοδο ρευστότητας στο χώρο του Τύπου και της πολιτικής, και φιλοδοξεί με το πλούσιο ρεπορτάζ και την κριτική της διάθεση, πάντα χωρίς μονομέρεια και προκατάληψη, να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο των tabloid εφημερίδων, κατακτώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών.

Για την Tabloid ΙΚΕ,

Δρ, Στέλιος Συρμόγλου

Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος


Η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία συστήθηκε πριν μόλις έναν μήνα, τον περασμένο Φεβρουάριο, με αρχικό κεφάλαιο (μόλις) 1.000 ευρώ. Έδρα της «Tabloid ΙΚΕ» είναι η οδός Κριμαίας 2 στο κέντρο της Αθήνας, η ίδια με εκείνη της εφημερίδας «Στο Καρφί».
---
e-tetradio
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου