Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 17/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο 11,7% έπεσε το MEGA!

Επανήλθε στην πρώτη θέση ο ΑΝΤ1 την περασμένη βδομάδα με ποσοστό 15,3% και ο Alpha μετά από καιρό υποχώρησε στη δεύτερη θέση με 14,9%. To MEGA κατρακύλησε στο 11,7%, ενώ απώλειες είχε το Star στο 9,8%. Ο ΣΚΑΪ ανέβηκε στο 9,3% και το ETV έκανε νέο ρεκόρ με 7,6%. Πτώση για την ΕΡΤ1 στο 5%, στο 2% η ΕΡΤ2 και στο 1% το Μακεδονία TV.
---
Πρωινό δελτίο εκ περιτροπής…

Δεν έχει ανακοινωθεί από την ΕΡΤ το πρώσωπο που θα παρουσιάζει το πρώτο δελτίο ειδήσεων στις 6.00 το πρωί κάθε ημέρα. Κι αυτό γιατί δεν έχει βρεθεί. Οι γυναίκες παρουσιάστριες φαίνεται να αρνήθηκαν την πρόταση και να είναι αναγκασμένες να σηκώνονται τόσο νωρίς για τις ανάγκες της κρατικής τηλεόρασης και έτσι δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν το δελτίο οι άντρες παρουσιαστές της ΕΡΤ.
---
Νέος επικεφαλής στην ERT World

Προσωρινά καθήκοντα στην ERT World, το πρόγραμμα της οποίας ετοιμάζεται, ανέλαβε ο Κώστας Σκαλτσάς, ενώ την παραίτησή του από τη θέση του συντονιστή του Τρίτου Προγράμματος υπέβαλε προ ημερών ο Πάνος Χρυσοστόμου και με πρόσκληση ενδιαφέροντος αναζητείται ο νέος επικεφαλής.
---
Παραγγελία με το μήνα

για εφημερίδες και περιοδικά

Παραγγελία μήνα με τον μήνα για τις ξένες εφημερίδες και τα ξένα περιοδικά κάνει πλέον η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά την απόσυρση του σχετικού διαγωνισμού, που κηρύχθηκε άγονος. Η συνολική δαπάνη που εγκρίθηκε για τα έντυπα του Ιανουαρίου φθάνει τα 2.200 ευρώ.
---
Πρώτο βήμα του ΣΚΑΪ

στην Κύπρο με το "Σίγμα"

Το ΣΚΑΪ περιμένουν στο κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα» για τις ελληνικές σειρές. Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του κυπριακού καναλιού Χρύσανθος Τσουρουλής σε συνέντευξη του σε κυπριακό περιοδικό, «ο ΣΚΑΪ ίσως μπει για πρώτη φορά στο χώρο της μυθοπλασίας με συμπαραγωγή σειρών μαζί μας».
---

Βίντεο από την “Καθημερινή”

Και βίντεο, παραγωγής της “Καθημερινής”, ενσωματώνει το site της εφημερίδας www.kathimerini.gr. Τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στο κυριακάτικο φύλλο, αναπαράγονται και στην ιστοσελίδα και συνοδεύονται και από οπτικό υλικό με στόχο ο αναγνώστης να έχει την πλήρη αίσθηση του θέματος, όπως για παράδειγμα συμβαίνει σήμερα με τις γιαγιάδες της Λέσβου που συνδράμουν τους πρόσφυγες.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου