Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

... η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργεί στις 3 Φεβρουαρίου ...

*
ΠΟΣΠΕΡΤ
***
*

24ωρη απεργία 3 Φεβρουαρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στο Προεδρείο για την κήρυξη κάθε μορφής απεργιακής κινητοποίησης που αφορά γενικό ή ειδικό θέμα των εργαζομένων και των συμφερόντων τους, καθώς και την τοποθέτηση στην θέση του υπεύθυνου στην Υγιεινή και Ασφάλεια για την ΠΟΣΠΕΡΤ, που θα την εκπροσωπεί και θα συνεργάζεται με την εκλεγμένη επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας, την Καίτη Θεοδωρίδου.

Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει οι τριτοβάθμιες ενώσεις, καθώς και οι ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα και τα σωματεία, να συμπορευθεί όμως με την απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ και του Διασωματειακού, για 24ωρη απεργία 3 Φεβρουαρίου από τις 06.00 το πρωί έως τις 06.00 της επόμενης ημέρας.
Όλοι οι φορείς, όλες οι επαγγελματικές τάξεις, στο δημόσιο – ιδιωτικό – αυτοαπασχολούμενοι – μικρομεσαίοι, νέοι και νέες, οι συνταξιούχοι, σύσσωμη δηλαδή όλη η κοινωνία, έχει καταδικάσει αυτό το θανατηφόρο ασφαλιστικό που θέλει να περάσει η Κυβέρνηση στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου που υπέγραψε.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ και στην ΕΡΤ, συνεχίζοντας τον αγώνα τους απέναντι στα μνημόνια και όσους τα πρεσβεύουν, καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά στην απεργία της 3ης Φεβρουαρίου και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 12:00, στην οδό Σταδίου 29 στο Υπουργείο Εργασίας.

Οι ψευδεπίγραφες υποσχέσεις και τα μισόλογα, ότι δήθεν δεν θα κοπούν κύριες συντάξεις τώρα κλπ, είναι σαν τα παράλληλα προγράμματα που δεν έγιναν ποτέ πράξη. Μειώνουν με όλα τα μέτρα που παίρνουν συνδυαστικά τα πενιχρά εισοδήματα του καθενός, κυρίως των εργαζομένων και των συνταξιούχων, θέλουν να κοροϊδέψουν, να αποχαυνώσουν και να καταλαγιάσουν τις αντιδράσεις του λαού.

Εμείς είμαστε όλοι εδώ και όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ.

Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στις άδικες και αδιέξοδες πολιτικές της υποταγής και της φτωχοποίησης και δίνουμε απαντήσεις με τον αγώνα μας και τη συμμετοχή μας στις διαδηλώσεις κατά των μνημονίων και των μνημονιακών, νέων και παλαιών.

Στις 4 του μηνός όποιος θέλει μπορεί να απεργήσει καλυπτόμενος από τις τριτοβάθμιες οργανώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε όλοι υποχρέωση, απέναντι στους εαυτούς μας και στις μελλοντικές γενιές, να παραστούμε στις συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τα βάρβαρα μέτρα, η εξαθλίωση και η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, δεν θα περάσουν.

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΔΙΟΥ 29, στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου