Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

... ο Στουρνάρας, ο ΠΑΟ του Αλαφούζου και ο ρόλος των ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ορισμένοι εκτιμούν πως το γεγονός της εβδομάδας είναι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ. Για το απώτερο μέλλον.

@ Το μεγάλο γεγονός με στόχο το κοντινό μέλλον ήταν η ολική επαναφορά του Γιάννη Στουρνάρα στο πολιτικό πεδίο με τη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά, σε μία καταφανώς άνιση εκπομπή.

@ Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας, από τη γενιά των τραπεζιτών του Κώστα Σημίτη, υπερέβη των πιέσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και εμφανίζεται να έχει ξανά το κλειδί των μνημονιακών εξελίξεων.

@ Εντός των ετών του Μνημονίου έχει μια εκρηκτική πορεία προς την κορυφή. ΙΟΒΕ, υπουργός οικονομιών, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας. Και μετά, τι;

@ Ο ΣΚΑΪ, επίσης, είναι φανερό πως ισχυροποιείται, σε πολλά επίπεδα. Και η μόνη εκκρεμότητα είναι αυτή του Παναθηναϊκού για το Γιάννη Αλαφούζο.

@ Μιλώντας για την πράσινη ΠΑΕ και το δράμα το οποίο περνάει τα τελευταία χρόνια, το αποκαλυπτικό βιβλίο του Αλέξανδρου Βασιλόπουλου για τον Παναθηναϊκό της εποχής 2008-2011, με τίτλο “Πιο ισχυροί απ’ τον Αμπράμοβιτς” (Εκδόσεις Della) λέει πολλά…

@ …Για το επιχειρηματικό παιχνίδι γύρω από τον Παναθηναϊκό, πριν και κατά τη διάρκεια του μνημονίου τη στάση ορισμένων εφημερίδων και το ρόλο κάποιων δημοσιογράφων.

@ Διαβάζεται χωρίς διακοπή και ανάσα και κάποιος πρέπει να το κάνει δώρο στο νέο πρόεδρο.

@ Υπάρχουν κι άλλοι πρόεδροι που είναι αλλού. Και δεν αντιλαμβάνονται τι είναι αυτό το “κοστουμάκι”που έρχεται.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου