Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

... ο Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από την ΕΣΗΕΑ κινδυνεύουμε

Εξεγείρονται οι γραφειοκράτες της Οδού Ακαδημίας.

Να μια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Αφυπνίστηκε η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων και προκηρύσσει την μια απεργία πίσω από την άλλη. Μετά την χθεσινή μεγαλειώδη απεργία, την όποια έσπασαν μόνο καμιά... 200αριά site, ετοιμάζουν νέα κινητοποίηση για την ερχόμενη Τετάρτη. Και πώς να μην την σπάσουν τα site όταν τόσα χρόνια η ΕΣΗΕΑ δεν μας αναγνωρίζει ως δημοσιογραφικά μέσα και ας χάνει το Ταμείο μας έσοδα εκατομμυρίων; Μόνο και μόνο γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των μεγαλοϊδιοκτητών των site.

Κατά τα άλλα για την ΕΣΗΕΑ το δημοσιογραφικό λειτούργημα κινδυνεύει από το video του ΣΥΡΙΖΑ.
---
Capital.gr: Δεξιά κριτική, με αριστερή τσέπη

Μπράβο τους.

Έτσι δουλεύουν οι σοβαρές ιδιωτικές μιντιακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Βρίζουν καθημερινώς, με όλες τις κυβερνήσεις, το "κακό και διεφθαρμένο Δημόσιο" και την επομένη παίρνουν τις διαφημιστικές δουλειές του.

Συγχαρητήρια.

Μας βάζουν τα γυαλιά. Σκυλοβρίζουν νυχθημερόν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, επειδή κατέστρεψε σε 12 μήνες τον παράδεισο στον οποίο ζούσαμε όλοι οι Έλληνες, και ως επιβράβευση για την αντικειμενική δημοσιογραφία τους, τσακώνουν τα publi της ΕΥΔΑΠ και τις διαφημίσεις της Εθνικής.

Τρέμε... διαπλοκή.
---
Ηττημένοι και γονατισμένοι

Κανένα άλλοθι.

Μπορεί η κατάσταση με την ΕΣΗΕΑ εδώ και χρόνια να είναι τραγική, αυτή ωστόσο δεν προσφέρει καμία δικαιολογία σε κανέναν απεργοσπάστη. Κυρίως, στα μέλη της Ένωσης που απεργοσπαστούν ανωνύμως ή με ψευδώνυμο. Σε όλους αυτούς απλώς υπενθυμίζουμε:

Άντε θύμα, άντε ψώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα έλθει ανάποδα ο ντουνιάς!
---
Η φοροαποφυγή της Softex

Χάθηκε από την επικαιρότητα η ιστορία.

Τι απέγινε με το λουκέτο της Softex; Ο κουρνιαχτός στα συστημικά media μπορεί να έκατσε, εγώ σήμερα το "ανεβάζω" αναδεικνύοντας μια άλλη άγνωστη και κρίσιμη διάσταση. Προσέξτε.

Η μητρική της εταιρεία, η ιταλική Bolton Group, εντοπίστηκε από τα Luxleaks να διαπράττει συστηματική και αυξημένη φοροαποφυγή. Στις κατηγορίες οι Ιταλοί δεν απάντησαν και πολλά, προφανώς γιατί δεν είχαν και τι να απαντήσουν. Η φοροποαφυγή δεν έγινε μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα.

Μιλάμε για ολόκληρο πάρτι.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου