Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

... οι Λιθογράφοι καλούν την Τρίτη 26/1 και 4/2 σε ξεσηκωμό ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
Μισθωτών Γραφικών Τεχνών
Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων


Στις 4 Φλεβάρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση
του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Κινητοποίηση την Τρίτη 26 Γενάρη
Στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια, την ώρα της συζήτησης στη Βουλή για το Ασφαλιστικό
Στο συλλαλητήριο καλεί και η ΠΑΣΕΒΕ.
Η προσυγκεντρώσεις του Σωματείου έχει οριστεί στις 5.30 μ.μ. Πλατεία Βάθης.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κυριακή 31 Γενάρη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Λιθογράφων
στις 10:30 π.μ. Αριστοτέλους 11-15
Στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τα γραφεία του Σωματείου.
-------------------------------------------------------------------------------------

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα! Ο,τι κατάφερε ο λαός μας με τον αγώνα του να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, έρχονται να το ξηλώσουν υλοποιώντας τη διαχρονική απαίτηση της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.

Τώρα χρειάζεται απεργιακός ξεσηκωμός παντού! Σε κάθε εργοστάσιο οργανώνουμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα με στόχο: Να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα! Να μην φτάσει καν στη Βουλή! Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα! Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!

Η ελπίδα δεν είναι σύνθημα! Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων, στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών».

Ετοιμάζονται να φέρουν γρήγορο θάνατο για το ασφαλιστικό!
Πρέπει να τους σταματήσουμε, είναι στο χέρι μας!

Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη, όπως πολλοί θεωρούν. Το ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Είναι η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλια του. Είναι το φάρμακο μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές υγείας και πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων.

Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση μας
στα νύχια των αρπαχτικών!

Το Σωματείο Λιθογράφων καλούμε όλα τα μέλη μας να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της απεργίας στους τόπους δουλειάς. Η απεργία είναι σκληρή σύγκρουση με την εργοδοσία, την κυβέρνηση και το κράτος των μονοπωλίων. Η απεργία προϋποθέτει πλατιά συζήτηση στους τόπους δουλειάς, αποφάσεις από τους ιδίους τους εργαζόμενους, σχέδιο για συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Το ΔΣ του Σωματείου Λιθογράφων καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Κυριακή 31/01/16 στις 10:30 με θέμα «Οργάνωση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο». Να πάρουμε μέτρα για την επιτυχία της απεργίας σε κάθε εργοστάσιο, να διατάξουμε τις δυνάμεις του κλάδου σε απεργιακές φρουρές, να πάρουμε μέτρα για τη διασφάλιση της μαζικής συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κυριακή 31 Γενάρη Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
στις 10:30 π.μ. Αριστοτέλους 11-15
Στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τα γραφεία του Σωματείου.
-------------------------------------------------------------------------------------

Αγωνιστικά η Διοίκηση
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου