Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

... MEGA - πρόβλημα με τη μισθοδοσία Φεβρουαρίου ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα θύματα της σύγκρουσης οι εργαζόμενοι

Σύγκρουση Φώτη Μπόμπολα
και Σταύρου Ψυχάρη στο MEGA!

Το ΔΣ της περασμένης Πέμπτης, όπου επρόκειτο να ληφθεί η απόφαση για το αν θα μπουν χρήματα στα ταμεία του Mega, δεν είχε αποτέλεσμα.

Η σύγκρουση ανάμεσα στον Φώτη Μπόμπολα, η οικογένεια του οποίου πενθεί, και τον Σταύρο Ψυχάρη χαρακτήρισε τη συνεδρίαση του συμβουλίου. Προς το παρόν δεν ελήφθη απόφαση για τη συμμετοχή των μετόχων στην αύξηση του κεφαλαίου κατά 15,1 εκατ. ευρώ και η νέα διαβούλευση ορίστηκε για αυτήν τη βδομάδα. Το σχέδιο Β΄ για την είσοδο των Δημήτρη Μάρη και Θεοχάρη Φιλιππόπουλου ήδη τρέχει!

Τα διαθέσιμα λεφτά στο κανάλι φτάνουν μόλις για την πληρωμή της μισθοδοσίας του Ιανουαρίου. Για τον Φεβρουάριο είναι νωρίς, ακόμη, για να εκτιμηθεί η κατάσταση, καθώς όλα εξαρτώνται από τους μετόχους αλλά και την πορεία της διαδικασίας αδειοδότησης. Όμως τόσο οι τράπεζες όσο και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν φαίνονται διατεθειμένες να δώσουν κι άλλη παράταση πέραν του Φεβρουαρίου. Το χρηματοδοτικό κενό των 5 εκατ. ευρώ, που έχει δημιουργηθεί από την προοπτική μη συμμετοχής του ΔΟΛ στην αύξηση, θα καλυφθεί ισομερώς από τον Δημήτρη Μάρη και τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο Mega. Ο εκδότης αποκτά σιγά σιγά γνώση για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση και το κανάλι. Ο Δ. Μάρης ωστόσο έχει μια επιφύλαξη, που σχετίζεται με τις προθέσεις της κυβέρνησης επί του σχεδίου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου