Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

... SportDay - ΕΣΗΕΑ μεσολάβησε στέλεχος του Κοντομηνά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Λήξη συναγερμού στην ΕΣΗΕΑ,
απετράπη(;) η απεργοσπαστική έκδοση


Κλεφτοπόλεμος με την SportDay - Οι σκιές, οι επιφυλάξεις και οι ελιγμοί από απρόβλεπτους του Τύπου

Η απεργιακή ημέρα για τα μίντια, την ΕΣΗΕΑ, τον δημοσιογραφικό κλάδο εξελίχθηκε τρελά. Και δεν αναφερόμαστε στην ελάχιστη συμμετοχή συναδέλφων στη συγκέντρωση έξω από το μέγαρο της Ένωσης – που αυτή τη φορά ήταν μικρότερη από κάθε προηγούμενη. Ήταν απελπιστικά συρρικνωμένη και απονευρωμένη!


Αναφερόμαστε στον κλεφτοπόλεμο που έγινε γύρω από την προσπάθεια της SportDay να εκδώσει απεργοσπαστικό φύλλο, για το οποίο σας ενημέρωσε με αλλεπάλληλες αναρτήσεις ο Harddog, και της Ένωσης να την αποτρέψει.

Οι σκιές που έπεσαν για «κρυπτοεργαζόμενους» τελικά έσβησαν, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΣΗΕΑ – που είχε βρεθεί σε αδιέξοδο – εμπόδισε την έκδοση ζητώντας την παρέμβαση υψηλόβαθμου στελέχους των Μέσων του Κοντομηνά και πήρε τη διαβεβαίωση ότι η εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή – όπως όλες οι άλλες.

Να κρατήσουμε μια επιφύλαξη; Θα την κρατήσουμε γιατί οι απρόβλεπτοι και τα απρόβλεπτα έχουν αυξηθεί στον Τύπο. Πάντως, ψάχνοντας το θέμα και πέρα από δημοσιογραφικές πηγές, μας επιβεβαιώνεται η πληροφορία. Όσο μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι σε ασυνήθιστες αιφνιδιαστικές κινήσεις που γίνονται στον Τύπο – κυρίως τον αθλητικό. Και, μάλιστα, με απίθανους ελιγμούς, στην αποκάλυψη των οποίων βοήθησε, όσο περισσότερα μπορούσε, ο Harddog. Θα επανέλθουμε αν και όποτε χρειαστεί.

---
---
*

1 σχόλιο: