Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

... η ΠΟΣΠΕΡΤ γράφει για "καθεστώς καμαρίλας στην ΕΡΤ" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΠΟΣΠΕΡΤ: Οσονούπω «τάγμα»
οι… διορισμοί «αρεστών»
και «κολλητών» στην ΕΡΤ


Δριμεία επίθεση εναντίον των διοικούντων την ΕΡΤ εξαπολύει η ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή «φωτογραφική» Προκήρυξη για νέους διορισμούς στη δημόσια ραδιοτηλεόραση: «Μετά τις ρουσφετολογικές, με απόλυτη αδιαφάνεια και άκρως φεουδαρχικές -επομένως και άδικες- αρχικές τοποθετήσεις που είχαμε καταγγείλει, προχώρησαν σε νέο κύκλο διορισμών άσχετων και ακατάλληλων ανθρώπων σε θέσεις - κλειδιά», καταγγέλλει.

Τώρα, συνεχίζει, «χωρίς καν να αξιολογήσουν εργαζόμενους της ΕΡΤ, προκήρυξαν τυπικά και μόνο -την ώρα αυτών των εξαγγελιών- θέσεις για προσλήψεις προσωπικού ειδικών θέσεων και ειδικών αποστολών και που όλοι γνωρίζουμε ποιοι θα είναι, αφού μερικοί από αυτούς ήδη έχουν αναλάβει άτυπο έργο και είναι θαμώνες του 4ου ορόφου, ίσως και να εισπράττουν από 3 - 4 πηγές του Δημοσίου και κάποιοι εξωτερικοί “σωτήρες”, παντός καιρού».

«Οι δημιουργικές ασάφειες της προκήρυξης και ο τρόπος “αξιολόγησης” δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Το καθεστώς της καμαρίλας, των συμβούλων! “κολλητών” και “αρεστών” και των μεικτών παραγωγών! που πολλοί από τη σημερινή ιεραρχία, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε όλα τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα παρά τις εξαγγελίες, όταν έγιναν κυβέρνηση, αλλά ακόμα και σήμερα, ότι θα αξιοποιείται το ανθρώπινο δυναμικό και τα στελέχη των υπηρεσιών, δεν έχει εφαρμογή φαίνεται στην ΕΡΤ …. σε Ταγματάρχηδες και λοιπούς συνδαιτυμόνες».


ΕΔΩ το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΠΟΣΠΕΡΤ.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου