Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

... οι Τεχνικοί Τύπου (ΕΤΗΠΤΑ) απεργούν στις 3/2/2016 ...

*
ΕΤΗΠΤΑ
***
*

Απεργούμε στις 3/2/2016




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. έχοντας πάγια θέση την ουσιαστική ασφαλιστική ενοποίηση όλων των εργαζομένων στον χώρο των Μ.Μ.Ε. (ένα Καταστατικό, μια Διεύθυνση, Ενιαίες Εισφορές) εντός του Ε.Τ.Α.Π. - Μ.Μ.Ε., συντασσόμενο παράλληλα με την πρόταση του Δ.Σ. του Ταμείου μας για Ενιαίο Ταμείο των Μ.Μ.Ε., με ένταξη στην ασφάλιση όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τηρώντας την από κοινού απόφαση της 25-1-2016 συνεδρίασης του Διασωματειακού, προκηρύσσει απεργία για τις 3 Φεβρουαρίου 2016, από τις 6:00 π.μ., ημέρα Τετάρτη έως τις 4 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 6:00 π.μ. ημέρα Πέμπτη.

Η ισχύς του Κλάδου είναι η ενιαία θέση όλων των ενώσεων, απέναντι στη λαίλαπα των αντεργατικών και ασφαλιστικών μέτρων της κυβέρνησης και όχι οι συντεχνιακές μεθοδεύσεις διατήρησης ασφαλιστικών φορέων και ταχυτήτων, που έχουν αποδειχθεί ολέθριες για τον χώρο.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της απεργίας στις 11:00 στο Υπουργείο Εργασίας, (Σταδίου 29).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου