Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Λαϊκισμός από τη Φώφη: Να φροντίσει η Βουλή τα… ΜΜΕ!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όταν οι πολιτικοί κοροϊδεύουν
όσους χάνουν τη δουλειά τους


Προκειμένου να γίνει συμπαθής στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τερματίζει το λαϊκισμό: ζητάει τη σύσταση Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής για τα ΜΜΕ υπό την προεδρία του Νίκου Βούτση.

Αυτό το ονομάζει "πρωτοβουλία για το μεγάλο θέμα που σχετίζεται με την κρίση επιβίωσης που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής επικοινωνίας και την συνακόλουθη βασανιστική εργασιακή αβεβαιότητα χιλιάδων εργαζομένων σε αυτά".

Χωρίς προφανώς να έχει αίσθηση τι προτείνει- ούτε καν πρόταση δεν έχει – λέει: "Η Διακομματική Επιτροπή θα προχωρήσει στην επεξεργασία και σύνταξη πρότασης νόμου, που θα θέτει το πλαίσιο για την αντιμετώπιση από την πολιτεία του σημαντικού αυτού ζητήματος μέχρι την εξεύρεση οριστικής και βιώσιμης λύσης". Κάτι ανάλογο με αυτό που είχε προτείνει ο Πρωθυπουργός…

Παρακάτω το κάνει, με κουτοπονηριά, χειρότερο: "Είναι προφανές ότι οι σχετικές διατάξεις θα πρέπει, να έχουν αναλογική εφαρμογή και για τις άλλες χειμαζόμενες από την οικονομική κρίση παραγωγικές μονάδες".

Δηλαδή; Δια νόμου κάποιος θα δίνει λεφτά για να βγαίνουν εφημερίδες και κανάλια, αλλά για να μην αδικεί κανέναν θα κάνει το ίδιο και για άλλες επιχειρήσεις;

Ωραία θα ήταν.

Ωραία δεν είναι να κοροϊδεύουν οι πολιτικοί τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου