Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 22/4 ...

*
Τυπολογίες
***
*

Έληξε και η τρίτη παράταση
για τη θητεία του ΕΣΡ
Έληξε την Παρασκευή και η τρίτη παράταση της θητείας του ΕΣΡ χωρίς να οριστούν νέα μέλη από τη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. 

***

Ι. Τέντες: Με επιτόκιο αγοράς
οι τόκοι των χρεών της ΕΡΤ
Για δεύτερη φορά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, εισηγήθηκε στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ότι είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) η διάταξη εκείνη που προβλέπει ότι η Ε.Ρ.Τ. απολαμβάνει των προνομίων του δημοσίου, και κατά συνέπεια στους πιστωτές καταβάλλει τόκους υπερημερίας 6%, όπως το ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, πρέπει να υπολογίζει τους τόκους των χρεών της με το τρέχον κάθε φορά επιτόκιο της αγοράς.

***

Νίκος Χατζηνικολάου:
“Παίζει” μόνο το “‘Εθνος” η Στάη
Είμαστε κομμένοι από τα δελτία της κ. Στάη, αντιθέτως με το “Έθνος” του κ. Μπόμπολα, είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το Real FM, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή για τη σύγκρουση της Ε. Στάη με τον Α. Λιάτσο “Καλά κάνει και μπράβο στον Αιμίλιο Λιάτσο, αρκεί να το κάνει για όλες τις εφημερίδες", συμπλήρωσε.

***

Απογοητεύει η “Ελευθεροτυπία”
Σχόλιο

Η “Ελευθεροτυπία” απογοήτευσε και με τα ηλεκτρονικά της πρωτοσέλιδα του Σαββάτου. Οι βιαστικές κινήσεις, σε μια εφημερίδα που δεν λέει να ξυπνήσει, απομακρύνουν και το προσωπικό που πίστεψε στην επανακυκλοφορία του φύλλου και του αναγνωστικού κοινού. Κάποτε η εφημερίδα είχε έμπνευση.

***

Συσπείρωση: Ανοικτή σύσκεψη για τις εκλογές

Σε ανοιχτή σύσκεψη για τις εξελίξεις στα ΜΜΕ και τη διαμόρφωση προγράμματος για τον κλάδο ενόψει και των εκλογών της ΕΣΗΕΑ, καλεί τους δημοσιογράφους η Συσπείρωση αύριο Τρίτη, στις 8:30 το απόγευμα, στον 3ο όροφο της Ένωσης.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου