Τρίτη 23 Απριλίου 2013

... ο Γιάννης Ντάσκας ως "Ιφιγένεια" στη Μίνωος ...

*
iefimerida.gr
***
*


Ελευθεροτυπία: Ο εκδότης ανακάλεσε
την πρόσληψη του Γιάννη Ντάσκα

... φήμες παραίτησης του Β. Παναγόπουλου στους διαδρόμους της Μίνωος ...
Με την «απόρριψη» της ιδέας έλευσης του Γιάννη Ντάσκα έκλεισε ο «πρώτος γύρος» της «αναμέτρησης» του Χάρη Οικονομόπουλου με τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας».

Στη σχεδόν δίωρη συνάντηση που έγινε το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας, ο εκδότης της εφημερίδας ανακοίνωσε πως τελικά ο Γιάννης Ντάσκας δεν θα πάει στην εφημερίδα, καθώς τα στελέχη της δεν υποστήριξαν την πρόταση.

Στο ερώτημα πώς «θα τον πληρώνει, από τη στιγμή που υπάρχουν καθυστερήσεις στη μισθοδοσία» η απάντηση ήταν πως «δεν ήρθα για να σας απαντήσω αυτό, αλλά για να σας ακούσω». «Οταν θα έρθει η ώρα που δεν μπορώ να σας πληρώσω θα σας το πω, αλλά δεν θα έρθει» συμπλήρωσε.

Ενα νέο χάσμα, μετά την προ έτους ρήξη με τη Μάνια Τεγοπούλου, δημιουργείται ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Η αναφορά του κ. Οικονομόπουλου για το πρόσωπο του Γιάννη Ντάσκα πως «αυτές είναι επιλογές της διοίκησης και δεν αφορούν τους συντάκτες» ανατρέπει τη λογική λειτουργίας της εφημερίδας, στην οποία οι συντάκτες είχαν λόγο στις εξελίξεις.

Ο Χάρης Οικονομόπουλος εξέφρασε το «παράπονό» του πως δεν έχει την υποστήριξή τους στις επιθέσεις που δέχεται λέγοντας πως κάποιοι κρατούν «ισορροπίες» με τους συνδικαλιστές.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου