Τρίτη 23 Απριλίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 23/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ο Μπόμπολας συνεχίζει τις απολύσεις


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την παράνομη απόλυση των συναδέλφων Μαρίας Καούκη και Γιώργου Αδαμόπουλου από την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» και ζητεί την επαναπρόσληψή τους.

Είναι μια ακόμη αυθαιρεσία της ιδιοκτησίας στο συγκεκριμένο Όμιλο, που επιτίθεται κατά των εργαζομένων, είτε μέσω απολύσεων, είτε μέσω μειώσεων των αποδοχών τους με ατομικές συμβάσεις.

Το Δ.Σ. της Ενώσεως, καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Ομίλου Μπόμπολα και αποφάσισε να κηρύξει 2ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας στον Όμιλο ΠΗΓΑΣΟΣ (Εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και « GOAL NEWS », καθώς και στον Ρ/Σ « SENTRA FM ») για σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 από τις 4 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα και την πραγματοποίηση συνέλευσης των εργαζομένων στα γραφεία της εφημερίδας.

Καλούμε τους συναδέλφους στη συνέλευση να επεξεργαστούμε από κοινού την οργανωμένη απάντησή μας, στην περίπτωση που η εργοδοσία επιμείνει στις αποφάσεις της.

***


Στο σφυρί και το Ραδιομέγαρο!
«Προς αξιοποίηση» θέτει το ΤΑΙΠΕΔ το κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα κτίρια σε Κατεχάκη και Μούρουζη. Η προηγούμενη υπηρεσίας του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη  έχει ήδη βάλει στο στόχαστρο την ακίνητη περιουσία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, δημιουργώντας ένα ηθικό ασυμβίβαστο για τον ίδιο, αφού τώρα καλείται να υπερασπιστεί τη λειτουργία της εταιρείας


***

Στη χωματερή ο βασικός μέτοχος

Σχόλιο
Ο Μπόμπολας, γράφουν οι εφημερίδες σήμερα, αποκτά, με την εξαγορά της ΑΕΓΕΚ την επέκταση το Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά. Πάλι καλά που ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πέρασε στο Σύνταγμα τη διάταξη για το βασικό μέτοχο και ησυχάσαμε από τη διαπλοκή των συμφερόντων.
Κι όλα αυτά ενώ καταρρέει η κοινωνία.
***
Εκτός νόμιμης λειτουργίας το ΕΣΡ

Εκτός κάθε νομικού πλαισίου λειτουργίας του ΕΣΡ, μετά και τη λήξη της τρίτης παράτασης επέκτασης της θητείας των μελών. Την υπογραφή των εγγράφων έχει αναλάβει η αντιπρόεδρος, Λίνα Αλεξίου, αφού πλέον δεν έχει πλέον τέτοιο δικαιώμα ο πρόεδρος Ι. Λασκαρίδης, ενώ δεν μπορεί να συγκληθεί και το συμβούλιο.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου