Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

... η ΕΦΕ εκπέμπει SOS ...

*
ΕΦΕ
***
*
Επείγουσα ενημέρωση
για τις αποφάσεις της Γ.Σ.
σχετικά με τις εισφορές των μελών

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ή/και σας υπενθυμίζουμε πως στην τελευταία τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Μαρτίου αποφασίστηκε ομόφωνα και παμψηφεί πως όσα μέλη καταβάλουν τις συνδρομές ολόκληρου του έτους 2013 έως και τις 30 Απριλίου, παρέχεται έκπτωση 20,00€ (ήτοι συνδρομές 2 μηνών). Άλλωστε όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε όλες τις δημοσιογραφικές – επαγγελματικές ενώσεις οι συνδρομές εκάστου έτους προκαταβάλλονται.

Μην ξεχνάτε πως όσοι από εσάς θέλετε να θεωρήσετε βιβλία και στοιχεία στην εφορία, μπορείτε να λάβετε από την ΕΦΕ αντίστοιχη ενημερότητα (αντί του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου), αφού προηγουμένως έχετε εξοφλήσει το τρέχον έτος (όπως ζητά η Εφορία).
Όπως σας έχουμε επανειλημμένα ενημερώσει σε προηγούμενες επιστολές η Ένωσή μας αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, εξ αιτίας αφ ενός ότι από την αρχή της οικονομικής κρίσης το 2009 δεν λαμβάνουμε πλέον επιδότηση από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (που λάμβανε αδιάλειπτα από την ίδρυσή της η Ένωση για την αντιμετώπιση των ανελαστικών δαπανών της) και αφετέρου ότι πολλά μέλη μας δεν καταβάλλουν τις συνδρομές τους.

Είναι γνωστό ότι η βιωσιμότητά μας δεν διασφαλίζεται πλέον αν τα μέλη μας δεν καταβάλουν κάθε μήνα τις συνδρομές που οφείλουν, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί η Ένωση στα λοιπά λειτουργικά της έξοδα (κυρίως το μισθό της υπαλλήλου, η οποία για λόγους οικονομίας εργάζεται με μειωμένο ωράριο και η οποία συνταξιοδοτείται στο τέλος του έτους).

Γνωρίζουμε καλά ότι τα οικονομικά της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών είναι σε πολύ κακή κατάσταση, παρ` όλα αυτά είναι απαραίτητο να καταβάλετε τις συνδρομές σας τακτικά ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (όπως άλλωστε αναφέρει και το Καταστατικό) είτε στα γραφεία της Ένωσης είτε με κατάθεση στον Τραπεζικό αριθμό της ALPHABANK 10 100 200 201 7608, σε διαφορετική περίπτωση η Ένωση θα υποχρεωθεί να αναστείλει την λειτουργία της, με πολύ αρνητικές συνέπειες για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματά μας!

Για την διευκόλυνσή σας, όσα μέλη είστε στην Αθήνα, μπορούμε, μετά από συννενόηση, να ερχόμαστε στο χώρο σας για την είσπραξη των συνδρομών σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ της ΕΦΕ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου