Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 29/4 ...

*
Τυπολογίες
***
*

Με 5 σταθμούς οι Αττικές!
Το πρόγραμμα και την εμπορική εκμετάλλευση των ραδιοφωνικών σταθμών του Star Channel, Δρόμο και Δίεση, ανέλαβαν οι Αττικές Εκδόσεις. Επί της ουσίας η κοινή εταιρεία Φιλιππόπουλου, Βαρδινογιάννη και Μπερλουσκόνι, έχει πλέον 5 σταθμούς, τους Athens Radio DJ, Rock FM, Λάμψη, Δρόμο και Δίεση.

***

Δεν θέλουν να περάσουν
οι σταθμοί στους εργαζόμενους

Την κατάργηση της διάταξης που επιτρέπει στους εργαζόμενους να διεκδικούν τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες από την κυβέρνηση. Το «αίτημα» εξετάζεται…

***

Συζητήσεις για την “Εργασία Τώρα”
Σε επαφές με την ιδιοκτησία του “Ελεύθερου Τύπου” και του “Δημοκρατικού Τύπου” για την εφημερίδα “Εργασία Τώρα” βρίσκεται ο εκδότης της Παναγιώτης Γκιόλμας.

***

Ενδιαφέρον για το Channel 9
Κρούσεις για το Channel 9 από ΣΥΡΙΖΑ και …Χρυσή Αυγή! Σύμφωνα με πληροφορίες των “Παραπολιτικών” υπάρχει ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για την απόκτηση του καναλιού, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει η διαδικασία. Την “πόρτα” του καναλιού είχε χτυπήσει και η Χρυσή Αυγή για εκπομπή, “με όσα λεφτά θέλει το κανάλι” αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

***

Ακλόνητος ο Real FM
Στην πρώτη θέση με 14,5% παραμένει ο Real FM, στο πρώτο τρίμηνο του 2013 (28.01.-21.04.2013) σύμφωνα με την έρευνα της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Σταθερά δεύτερος με 10,5% είναι ο Σκάι και στην τρίτη θέση ο Μελωδία με 9,9% και ανοδικές διαθέσεις. Ο Sfera ανέβηκε στο 8,2%, ο Ρυθμός και ο Athens Radio DJ έχουν από 8,1% ο καθένας και με 8% είναι ο KISS FM. Ο NOVAΣΠΟΡ FM έχει 7,6%, ενώ το ίδιο ποσοστό έχουν ο Δίεση και ο RED. Στους ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Alphaέχει 2,4% και ο Sentra 2,3%, ενώ άλλους σταθμούς ακούει το 24,9% των ερωτηθέντων.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου