Σάββατο 13 Απριλίου 2013

... ΕΞΠΡΕΣ - απεργιακών ανακοινώσεων συνέχεια ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες
στην οικονομική εφημερίδα "ΕΞΠΡΕΣ"
Για περιφρούρηση της απεργίας στο πιεστήριο της εταιρείας ούτε κουβέντα - οι "εμπορικές δουλειές" του Καλοφωλιά πρέπει να βγαίνουν ανεμπόδιστα, ως το μόνο "ζεστό" έσοδό του ... Για τους εκβιαζόμενους πιεστές η πλειοψηφία της ΕΤΗΠΤΑ (Θεοχάρης, Μυλωνάς και σια) ποτέ πραγματικά δεν ενδιαφέρθηκε ... Το ότι δύο μέλη αυτής της πλειοψηφίας εργάζονται στην "Εξπρές" ασφαλώς και δεν έχει παίξει κανένα ρόλο στην πενταετία της ομηρίας των υπολοίπων ... Ήταν και είναι μια κακιά σύμπτωση ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., κατά τη συνεδρίαση της 12.4.2013, αντιδρώντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρείας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους τεχνικούς Τύπου-μέλη μας, απασχολουμένων για την έκδοση της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», αποφάσισε την κήρυξη επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων, από τις 16:00 της Παρασκευής, 12.4.2013 έως τις 16:00 της Δευτέρας, 15.4.2013, στους απασχολούμενους για την έκδοση της εφημερίδας "Εξπρές", με αίτημα την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

***

... και ακολουθεί η ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας από τις 15.30  Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 έως τις 15.30 της Κυριακής, 14 Απριλίου 2013 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr».

Οι συνάδελφοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», η οποία αρνείται να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων.

Η ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου