Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

... εκδότες και δημοσιογράφοι σε έκνομες πράξεις ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Μίλησαν" τηλέφωνα
εκδοτών και δημοσιογράφων


Στο στόχαστρο των εισαγγελικών Αρχών αναμένεται να βρεθούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα πασίγνωστοι δημοσιογράφοι, αλλά και εκδότες, τους οποίους έχουν παρακολουθήσει οι Αρχές και έχουν εντοπίσει ότι επιδίδονται συστηματικά σε έκνομες πράξεις.

Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή "ύποπτα" δημοσιεύματα, αλλά και επώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει από πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Επί της ουσίας, πρόκειται για περιπτώσεις καραμπινάτων εκβιασμών, που έχουν "δεθεί" και με τη συμβολή του κοριού της ΕΥΠ.

Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί είναι συγκλονιστικά και, όπως υποστηρίζουν όσοι έχουν εικόνα, πρόκειται να βάλουν μπουρλότο στο σύστημα.

Στις κασέτες που υπάρχουν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, περιέχονται και συνομιλίες εκδοτών με επιχειρηματίες, αλλά και δικηγόρους επιχειρηματιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. Από τις συγκεκριμένες συνδιαλέξεις προκύπτουν εκβιασμοί, αλλά και χρηματισμός δημοσιογράφων, οι οποίοι αναλάμβαναν έναντι αμοιβής την υπεράσπιση των επιχειρηματιών.

Φυσικά, υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των media και επιδίδονται σε κανονικούς εκβιασμούς. Για την εξέλιξη του θέματος έχει ενημερωθεί, εκτός από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, και το Μέγαρο Μαξίμου.

---
πηγή: "πολιτικός καφές"/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου