Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

... πρακτορεία διανομής εφημερίδων - 4ωρες στάσεις εργασίας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ τον ΑΓΩΝΑ

18 ΙΟΥΝΙΟΥ, 4ωρες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ για ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



ΟΛΟΙ στις 4ωρες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 18/06, από 01:00 έως 05:00 και 09:00 έως 13:00
ΟΛΟΙ στις Γ.Σ. να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ την ΣΥΝΕΧΙΣΗ του ΑΓΩΝΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε άλλο! Ούτε την κυβέρνηση, ούτε την εργοδοσία! Δεν είμαστε διατεθειμένοι να στοιβάξουμε τη ζωή μας και τις ανάγκες μας στα δικά τους καλούπια.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες από μέρους μας, η διοικήσεις των δύο πρακτορείων αποφεύγουν ακόμα και την όποια ουσιαστική συζήτηση για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης.

Οι καθυστερήσεις πληρωμών που συνεχίζονται και μεγαλώνουν, έρχονται να προστεθούν στην ήδη επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση για τους εργαζόμενους. Συνεχίζουν οι σοβαρές ελλείψεις στην υγιεινή και ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της «Ίριδας», ενδεικτικό και αυτό του πόσο σοβαρά υπολογίζουν τις συνθήκες που δουλεύουμε.

Χειρότερα είναι τα μηνύματα που έρχονται από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τους δανειστές, που φέρνουν νέα αντεργατικά μέτρα, αφού και οι προτάσεις της κυβέρνησης αυτό μαρτυρούν.

Εμείς δεν ξέρουμε άλλον τρόπο να αντιδράσουμε, παρά τον δρόμο του οργανωμένου αγώνα. Δίνουμε συνέχεια στις απεργιακές κινητοποιήσεις και κλιμακώνουμε με νέες.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρων στάσεων εργασίας σε κάθε βάρδια, την Πέμπτη 18/06, από 01:00 έως 05:00 το πρωί και από 09:00 έως 13:00.

Κατά την διάρκεια των στάσεων εργασίας θα πραγματοποιηθούν Γ.Σ. στις 01:30 το πρωί στην ΊΡΙΔΑ και στις 10:00 το πρωί στην πύλη 10α στην ΑΡΓΟΣ. Θα αποφασίσουμε την συνέχεια και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
  • Την υπογραφή νέας ΣΣΕ που προβλέπει ότι και η τελευταία.
  • Να σταματήσουν οι καθυστερήσεις πληρωμών.
  • Ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην «Ίριδα».
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά και αποφασιστικά το παρόν στις στάσεις εργασίας και στις Γ.Σ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου