Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Έρχονται απολύσεις στον ΑΝΤ1

Από σήμερα, Δεύτερα, ο ΑΝΤ1 επανέρχεται σε πρόγραμμα επαναλήψεων. Ο σταθμός θα επιχειρήσει να περικόψει κι άλλες λειτουργίες και υπάρχει διάχυτη συμφωνία πως καθ΄όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού θα υπάρξουν έως και 100 απολύσεις σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας , με σημαντικές μειώσεις τόσο στους μισθοδοτούμενους στον ενημερωτικό τομέα, όσο και στις εκπομπές. Εκεί οι εργαζόμενοι βρίσκονται με ανανεούμενες 9μηνες συμβάσεις που συνήθως ανανεώνονται, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξουν μειώσεις και σε αυτόν τον τομέα. Έχει άλλωστε προηγηθεί το πρώτο πακέτο των απολύσεων στο πρώτο τρίμηνο και πλέον με την αγορά να χειροτερεύει αναζητούνται λύσεις για το 9μηνο που λήγει το Σεπτέμβριο.
---
Καλούνται
Ρουμελιώτης και Κουίκ
για τα “φρονιστήρια του ΔΝΤ”

Στην κλήση των Παναγιώτη Ρουμελιώτη και Τέρενς Κουίκ κατέληξε το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις ομόφωνες αποφάσεις σε ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση των σεμιναρίων του ΔΝΤ σε δημοσιογράφους. Το πειθαρχικό συμβούλιο άνοιξε την υπόθεση με τις πρώτες κλήσεις στους δυο παραπάνω πρωταγωνιστές, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες προκλήσεις σε πρόσωπα που έχουν γνώση των ονομάτων που συμμετείχαν στα εν λόγω σεμινάρια.
---
Σε νέα γραφεία η “Χρυσή Ευκαιρία”

Σε νέα γραφεία από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, η “Χρυσή Ευκαιρία”. Η εφημερίδα μετακινήθηκε στη διεύθυνση, Λ. Αθηνών 31-33 & Σπύρου Πάτση 12, στο κέντρο της Αθήνας.
---
Στις 100 δόσεις και ο ΣΚΑΪ

Στη διαδικασία των ρυθμίσεων με τις εκατό δόσεις και ο ΣΚΑΪ. Η "Ειδήσεις Ντοτ Κομ Ανώνυμη Τηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία", στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε αίτηση υπαγωγής στο νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, 4321/ 2015 των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές και έχει ήδη καταβάλει την πρώτη. Τα στοιχεία προήλθαν από έγγραφο της ΔΟΥ το οποίο διαβίβασε ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να απαντήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για οφειλή 2 εκατ. ευρώ.
---
Φάρμακα, ΦΠΑ και τηλεόραση

Μια ενδεχόμενη αύξηση στα φάρμακα θεωρείται ένα ευθύτατο πλήγμα σε βάρος της φαρμακοβιομηχανίας και εναντίον των σχεδίων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο επιχειρηματίας έχει αφήσει να εννοηθεί πως προτίθεται να μπει στην αγορά της τηλεόρασης, στη σχεδιαζόμενη δημοπρασία των αδειών, και μια αύξηση στα φάρμακα θεωρείται ισχυρό πλήγμα.
---
Με έκτακτες
ενημερωτικές εκπομπές
ξεκινάει η ΕΡΤ3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το εναρκτήριο πρόγραμμα της ΕΡΤ3, σήμερα Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015, στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, αναπροσαρμόζεται με εκπομπές έκτακτης επικαιρότητας για την κάλυψη, λεπτό προς λεπτό, των εξελίξεων την εβδομάδα που ακολουθεί. Επίσης, η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το κτίριο της Τηλεόρασης, αναβάλλεται. Για το νέο πρόγραμμα θα ενημερωθείτε στη διάρκεια της ημέρας με νέο δελτίο Τύπου.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου