Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

... νέα εφημερίδα, ραδιοφωνικές άδειες, ΕΡΤ κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Την «Ελληνική» βγάζει ο Κουρτάκης

Νέα καθημερινή εφημερίδα από τον Γιάννη Κουρτάκη από τις 23 Φεβρουαρίου. Θα ονομάζεται «Η Ελληνική» και θα κυκλοφορεί από Τρίτη ως και Σάββατο με 24 σελίδες μεγάλου σχήματος και φιλελεύθερη πολιτική ταυτότητα. Στην εκδοτική ομάδα συμμετέχουν ο Νίκος Σίμος, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, η Ζέζα Ζήκου, ο Λάμπρος Καλαρύτης και σε επιτελικό ρόλο ο Σπύρος Αλεξίου. Η «Ελληνική» θα έχει καθημερινά τέσσερις σελίδες αρθρογραφία και θα συνεργάζεται με γαλλική εφημερίδα.
---
Και ραδιοφωνικές άδειες
στο σχέδιο της κυβέρνησης

Σχέδιο αδειοδότησης και των ραδιοφωνικών σταθμών της Αττικής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία χορήγησης των αδειών από το ΕΣΡ.
---
Διαγωνισμός για τον ελεγκτή
της ραδιοφωνικής μέτρησης

Σε διαγωνισμό για τον έλεγχο της έρευνας που διενεργεί η Focus αποφάσισε τελικά η Ε.Ι.Ι.Ρ.Α. στην έκτακτη συνέλευση της περασμένης Παρασκευής.Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για την απευθείας ανάθεση της έρευνας στην ΚΑΠΑ Research, τελικά όμως μετά από τη συζήτηση που έγινε μεταξύ των μελών αποφασίστηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού, η οποία μάλλον θα γίνει αύριο.
---
Αύριο οι νέοι γενικοί διευθυντές στην ΕΡΤ

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των γενικών διευθυντών στις ειδήσεις και το πρόγραμμα της ΕΡΤ, του εμπορικού διευθυντή του καλλιτεχνικού διευθυντή και του συντονιστή του Τρίτου Προγράμματος. Ως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει και μια συνολική εικόνα για τις παραγωγές των εκπομπών που θα προταθούν στο ΔΣ της ΕΡΤ για να εγκριθούν και να μεταδοθούν.
---
Διαβεβαιώσεις Πεφάνη για το MEGA

Διαβεβαιώσεις πως όλα θα πάνε καλά έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Mega, Νίκος Πεφάνης, στην κοπή της πίτας του καναλιού. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει απάντηση από τον Σταύρο Ψυχάρη σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού κατά 15,1 εκατ. ευρώ.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου