Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Οι "δικοί μας" δημοσιογράφοι ποτέ δεν χάνονται...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάσαμε
στις Τυπολογίες



Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Από το Mega, στη ΔΕΗ


Δημοσιογράφος με προϋπηρεσία στο Mega προορίζεται για να αναλάβει το γραφείο Τύπου της ΔΕΗ. Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε σκληρή μάχη μεταξύ των ενδιαφερομένων, αλλά τελικά η νέα διοίκηση της ΔΕΗ διάλεξε μια γυναίκα δημοσιογράφο.

Η Β. Φλέσσα στη Βουλή TV, η εκπομπή της στην ΕΡΤ!

Η Βίκυ Φλέσσα αποχωρεί από το Ραδιομέγαρο και μετατίθεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, με την εκπομπή της να συνεχίζεται στην ΕΡΤ1!

Το ΔΣ της εταιρείας αποδέχθηκε την απόσπασή της στη Βουλή και την πρότασή της να συνεχιστεί η μετάδοση της εκπομπής της χωρίς η ίδια να λαμβάνει αμοιβή. Η μισθολογική δαπάνη της Β. Φλέσσα θα καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της Βουλής. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην απόφαση, το ΔΣ της ΕΡΤ έλαβε υπόψη την πρόταση της δημοσιογράφου «για τη συνέχιση της μετάδοσης της εκπομπής με τίτλο "Στα άκρα" από συχνότητα της ΕΡΤ ΑΕ, χωρίς η ιδία να λαμβάνει αμοιβή́, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει την αμισθί́ μετάδοσή της».

Στο μεταξύ το ΔΣ της ΕΡΤ έδωσε το πράσινο φως για την ανανέωση της εκπομπής της για δέκα ακόμη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια ως το τέλος Δεκεμβρίου, τα οποία θα γυρίζονται στην ΕΡΤ ως εσωτερική παραγωγή με κόστος 5.300 ευρώ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου