Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


** Αυτός ο φιλελευθερισμός “με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου” προκαλεί αναταράξεις στα media και στις σχέσεις της κυβέρνησης με εκδοτικά συγκροτήματα

** Και φυσικά, επειδή η τρέχουσα απόφαση έχει και άλλες ρυθμίσεις, φαίνεται πως εξυπηρετούνται κι άλλες εφημερίδες από αυτές που ενδεχομένως φαντάζεστε.

** Δηλώνεις φιλελεύθερος και το κράτος είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσει.

** Αγνοείται, την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι “άνθρωποί” του στα υπουργεία άλλαξαν μεριά από το βράδυ της 7ης Ιουλίου και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βολοδέρνει δεξιά και …δεξιά.

** Πάλι καλά που υπάρχει ο Άδωνις και το κυβερνητικό μπάχαλο με τα περιπολικά στους κινηματογράφους.

** Μια, δύο, τρεις θέσεις για τους συνδικαλιστές, ανεργία στον κλάδο. Άριστα και άριστοι.

** Κάποιος που να γνωρίζει από τα κρίσιμα ζητήματα της πνευματικής ιδιοκτησίας θα έχει θέση; Ή μόνο οι “γνωρίζοντες” την εξουσία.


** Μαθαίνουμε πάντως, πως μπορεί να υπάρξει μια νέα πρωτοβουλία θεσμικής συγκρότησης στον κλάδο, ο οποίος είναι γεμάτος με ενώσεις “φαντάσματα”.

** Η επόμενη ημέρα για ένα μεγάλο σταθμό, θα είναι μάλλον διαφορετική. Το 50+1 θα γίνει 100 και θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα και οι ισορροπίες. Προς το παρόν, ξεκινάνε με τα διευθυντικά στελέχη.

** Με όρους reality, έχει ξεκινήσει το “casting”‘. Πηγαίνουν και έρχονται.

** Θάλασσα τα έκανε ο Ποιητής και στο Twitter. Δυσφήμιση χωρίς όρια μέσω ραδιοφωνικού προγράμματος και των social media, χωρίς καμία επίπτωση.

** Για τον κυβέρνηση, φάνηκε το κενό στο χειρισμό δύσκολων καταστάσεων, κάτι που είναι αξιοσημείωτο, αν σκεφτεί κανείς τον αριθμό των δημοσιογράφων που εργάζονται σε αυτή.

** Οι ευδοκιμήσαντες στη ΝΕΡΙΤ ανέλαβαν τη ευθύνη για τη σύνταξη του νέου οργανογράμματος της ΕΡΤ.

** Πέρα, από τις επιτυχίες επιπέδου ΔΤ και ΝΕΡΙΤ, να σημειώσουμε πως ένας εξ΄αυτών έβλεπε το πάρτι των μπόνους και δεν σφύριζε απλώς αδιάφορα, καθώς είχε και “θέση”, αλλά εξαπέλυε και επιθέσεις εναντίον της στήλης, για τα δημοσιεύματα.

** Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου