Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

... "τούρκος" έχει γίνει ο Καμπουράκης

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η ανησυχία του Καμπουράκη
με τον Τούρκο καναλάρχη

Αντί για φροντιστήριο τουρκικών όμως, καλύτερα να δει τα σίριαλ του MEGA

Λιγότερο θα του κόστιζε και θα μάθαινε περισσότερα, αν στρωνόταν να παρακολουθήσει τα τούρκικα σίριαλ του MEGA «Τα σύνορα της αγάπης», «Στα δίχτυα του πεπρωμένου», «Ραγισμένες καρδιές» κ.ά… Από το να «γραφτεί σε φροντιστήριο για να μάθει 5 τούρκικα»! Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπουράκη που φαίνεται να ανησυχεί – όπως γράφει στο «ΕΘΝΟΣ», μήπως ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλίτζαλι αγοράσει τα «διαπλεκόμενα κανάλια» της Ελλάδας (και δεν βρίσκει δουλειά;)!

Επίσης – σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος καναλάρχης αν συμμετάσχει στο διαγωνισμό, θα διεκδικήσει «τηλεοπτική άδεια» και όχι «συχνότητα»… Αυτές (τις τελευταίες) τις έχει καπαρώσει η ελληνική Digea για 15 χρόνια, αντί του ποσού των 18 εκ. ευρώ!

Ως εκ τούτου, τσάμπα θα μάθει τουρκικά! Αφού ανεξάρτητα της εθνικότητας των νέων καναλαρχών, ελληνικά θα προφέρονται και πάλι οι φράσεις «η ελληνική προκλητικότητα στο Αιγαίο», «η τουρκική μειονότητα της Θράκης», «η δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»… Όπως σε άπταιστα ελληνικά θα συνεχίσουν να λένε στα κανάλια για το «μνημόνιο», την «τρόικα» κ.ά.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου