Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

... ο Κυριάκος, οι διορισμοί, οι Καψήδες κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Ρεπό θα πάρει όλη την επόμενη βδομάδα από το ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@ Ήταν κουραστικό το τελευταίο 45ημέρο κουραστικό για τον πρόεδρο της ΝΔ στο Φάληρο.

@ Το MEGA “αποκαλύπτει” καθημερινά διορισμούς ΣΥΡΙΖΑίων στο δημόσιο, ακόμη και στο Μεγάρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αλλά ξεχνάει εκείνες τις ηρωικές ημέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όταν ο πρώην διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος, λάμβανε (2003) με απόφαση Ε. Βενιζέλου, θέση στο ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

@ Ο Παντελής Καψής, αδελφός του διευθυντή ειδήσεων του MEGA Μανόλη Καψή, αφού έφτιαξε τη ΝΕΡΙΤ με τη γνωστή επιτυχία, επέστρεψε στη στήλη του στο ‘Έθνος της Κυριακής” την οποία κρατούσε ο πατέρας Γιάννης Καψής, όσο ήταν υπουργός και πήρε θέση σχολιαστή στο δελτίο του ΣΚΑΪ

@ Να διαβάζετε “Το Παρόν” για να έχετε έγκαιρη ενημέρωση και για τους Έλληνες και για τους Τούρκους. Η αποκάλυψη για το ενδιαφέρον που υπάρχει από επιχειρηματία της γειτονικής χώρας έγινε στις 18 Οκτωβρίου, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα η στήλη επανερχόταν και έγραφε για το πως έχει ακριβώς η υπόθεση…

@ Μπορεί να σώσει την παρτίδα με τις άδειες ο Νίκος Παππάς και να ρυθμίσει το τοπίο με τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορεί κανένας να έχει αντίρρηση.

@ Για να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν με το νομικό καθεστώς στην ΕΡΤ. Κάθε ημέρα και νύχτα ατελείωτος ύπνος στις ενημερωτικές εκπομπές!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου