Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

... όλα του MEGA δύσκολα, ήρθε και η αδειοδότηση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ξεκίνησε και ο Βρυώνης ("Ε") με 35 εκ. ευρώ προσφορά...
Mega κατά Παππά διά χειρός Ψυχάρη



"Δεν έχουμε τα 3 εκ. ευρώ της εγγύησης"


Ηταν αναμενόμενο κατά κάποιο τρόπο: το Mega, η Τηλέτυπος Α.Ε. δηλαδή, προσέφυγε εναντίον της απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών και συγκεκριμένα για τον «καθορισμό τιμής εκκίνησης για τις δημοπρατούμενες άδειες».

Προέβη προ ημερών σε προδικαστική προσφυγή, είναι το πρώτο νομικό βήμα πριν προσφύγει στα δικαστήρια. Αλλά το σπουδαίο είναι άλλο, όχι τόσο η προσφυγή που, όπως σας είπαμε, ήταν αναμενόμενη.

Η είδηση είναι πως το Mega δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν διαθέτει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.

«Ο καθορισμός», γράφει, «της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία».

Και συνεχίζει για να μας το κάνει ακόμα πιο σαφές: «Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ».

Τότε τι αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παλεύουν, τι επενδυτές αναζητούν ώστε να πληρώσουν 25 εκατομμύρια ευρώ, όταν δεν έχουν καν τα... τρία που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στη διαδικασία;

---
πηγή: www.efsyn.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου