Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ο κ. Κουτρομάνος, πρόεδρος του ΕΣΡ, δεν επέτρεψε χθες την παρουσία δημοσιογράφων στο ΕΣΡ κατά την επίσκεψη των 3 από τους 4 ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων σταθμών της χώρας.

@ Ούτε όρισε στη συνέχεια συνάντηση για την ενημέρωσή τους. Αυτός ο ρόλος αφέθηκε στην ΕΙΤΗΣΕΕ, η οποία παρουσίασε τις θέσεις της, ενώπιον του Τύπου.

@ Χαμός με τα πολυτελή αυτοκίνητα στην Αμερικής χθες. Ήρθε ο γερανός της Τροχαίας και έγιναν διαπραγματεύσεις, και στη συνέχεια η δημοτική αστυνομία. Όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας.

@ Θα είχε λυθεί το πρόβλημα, αν απλώς τα οχήματα αυτά έμπαιναν στο υπόγειο πάρκινγκ της Τράπεζας της Ελλάδας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ΕΣΡ.

@ Στην ουσία, τώρα: Το κίνημα "δεν πληρώνω" ξαναχτυπά. Οι ιδιοκτήτες θα προσβάλουν το διαγωνισμό στο ΣτΕ και θεωρούν πως θα ξανακερδίσουν την υπόθεση.

@ Ζητούν να λάβουν μια γενική άδεια από το ΕΣΡ όπως συμβαίνει στην Κύπρο, όπου το τίμημα είναι ελάχιστο και αλλαγή τεχνολογίας στην περίπτωση που επιλεγεί να προχωρήσει ο διαγωνισμός, έτσι ώστε να μην διεξαχθεί, επί κυβέρνησης Τσίπρα.

@ Γενικά, θέλουν τις άδειες δωρεάν ή τίποτα!

@ Και η σημερινή παράνομη λειτουργία; Φταίει ο Ν. Παππάς που εφάρμοσε την προηγούμενη απόφαση του ΣτΕ περί του αντισυνταγματικού καθεστώτος των παρατάσεων.

@ Σαφώς και μπορεί να βρεθεί κι άλλη λύση που να γεφυρώνει το χάσμα. Αλλά, οι ιδιοκτήτες και οι εκπρόσωποί τους τα θέλουν όλα δικά τους.

@ Η λύση αυτή υπάρχει στη νομοθεσία και εφαρμόζεται.

@ Χαλαρό απόγευμα πέρασαν διαφημιστές και διαφημιζόμενοι στη Βουλή. Οι ερωτήσεις για το σκάνδαλο των "επιστροφών" δεν τέθηκαν.

@ Και ενώ όλα τα μέτωπα είναι ανοικτά στην ΕΡΤ προέκυψε νέο θέμα, από την άρνηση του Διονύση Τσακνή προέδρου της εταιρείας να παραδώσει το γραφείο στο νέο διευθύνοντα σύμβουλο!

@ Το γραφείο παρέμεινε κλειδωμένο!

@ Τέτοιο περιστατικό σαν το χθεσινό δεν έχει ζήσει ξανά η ΕΡΤ.

@ Θα θυμήσουμε την αρχαία παροιμία: Εί μή έχεις γέροντα, δός καί αγόρασον.

@ Αν δεν έχεις γέρο, να βρεις και να αγοράσεις

@ Ποιους φοβίζει στην ΕΡΤ ο Βασίλης Κωστόπουλος;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου