Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

... στα χέρια του Μαρινάκη ο ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και επίσημα στον Μαρινάκη ο ΔΟΛ



Στα χέρια του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, φαίνεται πως περνά και επίσημα πλέον ο «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση που εκδόθηκε σχετικά με την υπόθεση δεν αναφέρει νομικά κωλύματα και ως εκ τούτου η μεταβίβαση μπορεί να προχωρήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα του Ομίλου αναμένουν επίσημη ενημέρωση.
---
Διαβάζουμε από ΤΑ ΝΕΑ:

Αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ιστορικού δημοσιογραφικού συγκροτήματος, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, σηματοδοτεί η έκδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου της Αθήνας που επικυρώνει το αποτέλεσμα της διαδικασίας εκπλειστηρίασης και της μεταβίβασης της επιχείρησης στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Ελένη Πεδιαδίτη σφράγισε με την απόφασή της μία ιστορική μετάβαση για τα έντυπα του ΔΟΛ (Τα Νέα, το Βήμα, τον Βήμα fm και το ιn.gr) τα οποία μετά από μία δύσκολη περίοδο κατά την οποία οι εργαζόμενοι επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα τα κράτησαν ζωντανά.

Με την απόφαση απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά της διαδικασίας ενώ έγινε δεκτή η παρέμβαση 94 εργαζομένων υπέρ του διαγωνισμού.

Η νέα εποχή του ΔΟΛ ξεκινά με την παράδοση του τιμονιού του Οργανισμού από την ειδική διαχείριση στον νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη.


---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Αχ, να πέρναγε στα χέρια του και ο "Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός
    Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή