Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΔΟΛ - Καρακούσης και Λάμψιας θα υπογράψουν τις απολύσεις...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το τίμημα των διευθυντών του ΔΟΛ


… και οι αλλαγές στην «Ελευθερία του Τύπου»

Μπορεί να μην έχει επικυρωθεί ακόμη η μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Βαγγέλη Μαρινάκη… Ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι διοικήσεις των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑτος» θα παραμείνουν στη θέση τους και στη νεα εποχή για τον οργανισμό.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για επιτυχία των δυο διευθυντών Παναγιώτη Λάμψια και Αντώνη Καρακούση, αφού αναγνωρίζεται η συμβολή τους και η προσπάθεια που κατέβαλαν, μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να κρατήσουν ζωντανά τα φύλλα (σ. "Α" : με απλήρωτους εργαζόμενους, να τα λέμε κι αυτά)

Η απόφαση αυτή όμως, κρύβει και ορισμένες παγίδες για τους επικεφαλής των δυο εφημερίδων ή πιο σωστά συνοδεύεται από ένα ισχυρό τίμημα… μιας και οι δυο διευθυντές είναι αυτοί που θα αποφασίσουν και θα υπογράψουν τις απολύσεις που θα ακολουθήσουν!

Την ίδια ώρα στον Πειραιά η «αδελφή» πλέον εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» προχωράει σε ριζικές αλλαγές, ως αποτέλεσμα των εσωτερικών ανακατατάξεων στο συγκρότημα.

Έτσι λοιπόν όλοι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας που προέρχονται από τον ΔΟΛ βρίσκονται από την Παρασκευή σε άδεια και αναμένεται να επιστρέψουν στη Μιχαλακοπούλου όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση του οργανισμού στον νέο ιδιοκτήτη… Παράλληλα η εφημερίδα μετατρέπεται σε πρωινό φύλλο που σημαίνει ότι θα κυκλοφορεί κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα, ενώ θα ενισχυθεί με νέους συνεργάτες, δίνοντας έμφαση στην αρθρογραφία με τους Νίκο Σίμο, Κύρα Αδάμ, Μένιο Τασιόπουλο, Λάμπρο Καλαρρύτη, Χάρη Παυλίδη κ.α

Είναι σαφές λοιπόν ότι γίνεται προσπάθεια κάθε εφημερίδα του νέου μιντιακού ομίλου να οριοθετήσει το χώρο της και κυρίως να διακρίνεται η μία από την άλλη.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου