Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΕΔΟΕΑΠ - ανοιχτή επιστολή Χριστοδουλίδου σε Καπάκο

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Πόπη Χριστοδουλίδου
Ανοιχτή επιστολή
στον γ.γ της ΕΣΗΕΑ, Σταύρο Καπάκο


Το μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Πόπη Χριστοδουλίδου, απευθύνεται με ανοιχτή επιστολή στον γ.γ της ΕΣΗΕΑ, Σταύρο Καπάκο σχετικά με τις 10+1 προτάσεις του (διαβάστε ΕΔΩ) «για τη στήριξη και βιωσιμότητα του Οργανισμού».

Oλόκληρο το κείμενο της επιστολής:

"Κύριε γ.γ της ΕΣΗΕΑ,

αν κι εμένα δεν μου στείλατε ποτέ την πρότασή σας στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, χτες το βράδυ ή σήμερα, την διάβασα πολύ προσεχτικά, την ανέλυσα, την σκέφθηκα, την ξανασκέφθηκα...

Και κατέληξα στο συμπέρασμα, πως, όσο καλή διάθεση και να έχει κάποιος απέναντί σας ως θεσμικό πρόσωπο, που είστε, δύναται μόνο να σας συμβουλεύσει συναδελφικά, (ούτε επιθετικά, ούτε εχθρικά, ούτε καταλαβαίνοντας, βεβαίως, πως η πρότασή σας ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ), να την πάρετε πίσω και να την ξαναδείτε προσεχτικά.

Προσωπικά και ως απλό μέλος της ΕΣΗΕΑ, αν την λάμβανα, θα σας την επέστρεφα πίσω ως "απαράδεκτη", ζητώντας από εσάς να σεβαστείτε τον ιδρώτα, τα δάκρυα, την σκληρή εργασία, την αγωνία, τον πόνο και την οργή των συναδέλφων μας δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, αλλά και όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ!

Και αν δεν γνωρίζετε, να συμβουλευτείτε παλιότερους εκλεκτούς συναδέλφους μας.

Αλλά και νέους, που υποφέρουν απλήρωτοι, άνεργοι, με μισθό πείνας, χωρίς ελπίδα και με αφεντικά σκληρά και αποφασισμένα να διαλύσουν τελείως τον κλάδο των εργαζομένων στα ΜΜΕ!

Επίσης, να σεβαστείτε τους αείμνηστους συναδέλφους μας, που ίδρυσαν τον ΕΔΟΕΑΠ-διαμάντι, με σκοπό να ζήσει και όχι να έρθουν οι "οποιοιδήποτε" σήμερα να τον παραδώσουν αμαχητί στον ΕΦΚΑ, στον ΕΟΠΥΥ, στον ΕΤΕΑΕΠ δήθεν για να τον κάνουν ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ - όπως, εσείς ο ίδιος είπατε χτες- και να τον... σώσουν...

Αγαπητέ συνάδελφε, πολύ καλά κάνατε και καταθέσατε μια πρόταση (πιστεύω, αγνοώντας παντελώς τα θέματα του ΕΔΟΕΑΠ), αλλά, έπρεπε να την διαβάσετε πρώτα στην χθεσινή συγκέντρωση του ΕΔΟΕΑΠ, για να καταλάβετε, ακούγοντας και την γνώμη των συναδέλφων μας, πως έχετε πάρει επικίνδυνο για το Ταμείο μας, δρόμο.

Δεν το κάνατε. Γνωρίζουμε όλοι μας το γιατί.

Από όσο θυμάμαι, όσοι και όσες σας ψήφισαν δεν το έπραξαν ηλεκτρονικά...

Μπείτε στον κόπο να αποκτήσετε δική σας άποψη, μελετώντας λίγο τα πράγματα.

Και προσέξτε μην επαναλαμβάνετε λάθη, που μας έφεραν ως εδώ και δυστυχώς, τα διέπραξαν και παλιοί και εκτός ΕΣΗΕΑ άτομα στοχοπροσηλωμένα στο κόμμα!

Ο ΕΔΟΕΑΠ μας ενδιαφέρει πάνω από όλα, το κατανοείτε αυτό;

με σεβασμό στο θεσμό του γ.γ της ΕΣΗΕΑ
Πόπη Χριστοδουλίδου
μέλος της ΕΣΗΕΑ, μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου