Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΔΟΛ - οι χθεσινοί ολετήρες, αυριανοί ηγέτες;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συνταξιούχοι


email αναγνώστη

Το γεγονός ότι ο ΔΟΛ έρχεται στα χέρια ενός οικονομικά ισχυρού εφοπλιστή οπωσδήποτε συνιστά θετική εξέλιξη, τόσο για το μέλλον του Οργανισμού όσο και για την τύχη των εργαζομένων. Ειδικά από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια το έργο που παιζόταν στο «Σινέ ΔΟΛ» ήταν το «Dead man walking», με έναν Ψυχάρη να τριγυρνάει στους διαδρόμους του Συγκροτήματος σαν φάντασμα, επιδιδόμενος στο σπορ του… τσιμπολογήματος όποιου ωραίου θηλυκού περνούσε από μπροστά του.

Αυτή η γραφική περίοδος ευτυχώς τελείωσε, ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθούν σε καίριες θέσεις οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν τον ΔΟΛ στην ανυποληψία και (παραλίγο) στην καταστροφή. Άνθρωποι όπως ο «λίγος» Καρακούσης, ο «άκαπνος» Πρετεντέρης και ο Λάμψιας. Άνθρωποι που βρίσκονται σε αποδρομή και η θέση τους είναι στο καφενείο ή σε κάποιον οίκο ευγηρίας.

Ευφυής και «περπατημένος» καθώς είναι, ο νέος ιδιοκτήτης του Συγκροτήματος πιστεύω πως δεν θα αφήσει να κάνουν κουμάντο οι χθεσινοί ολετήρες της επιχείρησης και θα δώσει λόγο σε ικανούς και εργατικούς ανθρώπους. Αν μη τι άλλο, αυτό αξίζει στους εργαζομένους που μάτωσαν και ματώνουν απλήρωτοι επί τόσους μήνες…

Γιώργος Μπάρδακας
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου