Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΪ - Alter Ego, πιο κοντά(;) από ποτέ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η πρωτοφανής αποχώρηση
και ο γρίφος της επιστροφής στον ΣΚAΪ


…εξελίσσονται στο απόλυτο τηλεοπτικό hit του καλοκαιριού

Αναμφισβήτητα το μεγάλο ερωτηματικό στις εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων στον ΣΚΑΪ είναι η επιστροφή της Εύης Κουτσαυτάκη στο Φάληρο (μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη) και φυσικά η αποχώρηση (εάν επιμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή) του Κώστα Κιμπουρόπουλου.

Κι αυτό διότι είναι πρωτόγνωρο στέλεχος της ποιότητας του Κώστα Κιμπουρόπουλου που ανέβασε τον ΣΚΑΪ στην κορυφή της τηλεθέασης, μετρώντας μόνο επιτυχίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στο κανάλι του Φαλήρου με προεξάρχουσα τη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες (που θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια σε λίγα χρόνια), να αποχωρεί σε μια στιγμή μάλιστα που είχε καταστήσει το σταθμό πρωταγωνιστή των εξελίξεων!

Μόνο απορία λοιπόν προκαλεί το γεγονός, παρά το όργιο φημών στο παρασκήνιο.

Επίσης, προφανώς η επιστροφή Κουτσαυτάκη με την αποχώρηση Κιμπουρόπουλου – όσο και να διαψεύδονται, συνδέονται μεταξύ τους!

Κατά συνέπεια η απάντηση στο γρίφο βρίσκεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πάρθηκε η απόφαση για την επιστροφή της Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΪ.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν ακουστεί απίθανα και πιθανά σενάρια ως εξήγηση… Ωστόσο ό,τι κι αν έχει συμβεί το ερώτημα παραμένει το ίδιο έντονο – ανεξάρτητα, από σενάρια ή γεγονότα, «Αν σπάσει το γυαλί, μπορει να ξανά κολλήσει»; Διότι μετά από κάποια στιγμή αυτό είναι το θέμα!

Δεδομένου ότι η μετακίνηση και η παραμονή για έναν περίπου χρόνο της Κουτσαυτάκη στην εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν ήταν, ούτε ανώδυνη ούτε ανέφελη! Εχουν ακουστεί και γραφτεί ακραία πράγματα για αυτήν τη μετακίνηση… Επιπλέον δε, έχουν ειπωθεί ακόμη πιο βαριές κουβέντες μεταξύ των δυο μέχρι πρότινος ορκισμένων εχθρών, Αλαφούζου – Μαρινάκη. Ενώ όπως είναι γνωστό το νεαρό στέλεχος συνειδητά ή ασυνείδητα βρέθηκε στη μέση αυτής της άγριας διαμάχης που αυτήν τη στιγμή φαίνεται να είναι παρελθόν!

Ένα παρελθόν όμως που δεν έχει παραγραφεί, παρά την ανακωχή… Και αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν ένα στέλεχος που υπηρέτησε από θέσεις κλειδιά, δηλαδή σε εξαιρετικά ευαίσθητα πόστα λόγω της πρόσβασης που είχε σε απόρρητες πληροφορίες… και τους δυο επιχειρηματίες όσο και οι δυο ήταν ορκισμένοι εχθροί… να μετακινείται με τέτοια ευκολία από τη μια εταιρία στην άλλη;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου