Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αιχμές - από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ένα νέο έργο παίζεται στο Ραδιομέγαρο τα τελευταία 24ωρα.

@ Έχει τίτλο: “Πρέπει να φύγει ο Κωστόπουλος, ο Θαλασσινός είναι δικός μας”

@ Με διαθέσεις σύγκρουσης και εμφυλιοπολεμικά στοιχεία.

@ Δεν έγινε μάλλον αντιληπτό πως η προηγούμενη διετία έκλεισε και η αξιολόγηση που έγινε, βγάζει θετικούς μόνο τους οικονομικούς δείκτες κυρίως, εξαιτίας του Β. Λουριδά που βρίσκεται στη θέση.

@ Στους υπόλοιπους τομείς τα στοιχεία στασιμότητα: Χαμηλή απήχηση, μέτριες ή κακές ενημερωτικές εκπομπές, μονομερής προσέγγιση των θεμάτων, ραδιοφωνικοί σταθμοί χωρίς στίγμα, αρχείο χωρίς πρακτική αξιοποίηση.

@ Πολύ δε περισσότερο, η ΕΡΤ γίνεται αντικείμενο κριτικής από τη Digea καθώς επί δύο χρόνια, όπως ακριβώς και επί ΝΕΡΙΤ. δεν μπορεί να κάνει έναν διαγωνισμό και να αποκτήσει πλήρες δικό της δίκτυο επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

@ Και πληρώνει ακόμη και σήμερα η ΕΡΤ, όπως και η ΝΕΡΙΤ κάθε μήνα, τη …σταθερότητα της Digea.

@ Μπορεί να την πλήρωσε ο Λ. Ταγματάρχης, αλλά οι ευθύνες ανήκουν σε όσους άσκησαν διοίκηση. Τι βαθμό θα έβαζαν οι γενικοί διευθυντές στους εαυτούς τους;

@ Αν υπήρχε η παραμικρή επιτυχία σε αυτούς τους τομείς δεν θα χρειάζονταν να γίνουν τώρα οι αλλαγές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κάτω από την πίεση των γεγονότων.

@ Η διετία αυτή έκλεισε τον κύκλο της μαζί με το μοντέλο που τη σημάδεψε: Της λειτουργίας του φορέα από μία μικρή ομάδα χωρίς ειδικές γνώσεις για τη ραδιοτηλεόρασηκαι τον αποκλεισμό όλων των υπολοίπων στην καθημερινότητα του Ραδιομεγάρου.

@ Η άποψη που λέει πως “για όλα φταίει η ΠΟΣΠΕΡΤ” και “οι κρατικοί συνδικαλιστές τους δημοσίου που θέλουν συνδίοικηση” όπως και οι κραυγές περί “προδοσίας” δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι στο τραπέζι των συζητήσεων. Ούτε για τους “παλιούς”, ούτε για τους “νέους”.

@ Ή, ακόμη περισσότερο να αποτελεί τη “συνταγή” για το μέλλον, διότι πολύ απλά θα συμβούν όχι τα ίδια, αλλά και χειρότερα!

@ Ο λογικός δρόμος είναι της σύνθεσης των απόψεων και της εργασιακής ειρήνης, διότι ο εχθρός είναι άλλος.

@ Αν συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο, θα έχουμε σύντομα ισχυρή σύγκρουση στο Ραδιομέγαρο από την οποία δεν θα βγει κανείς νικητής.

@ Μετά ανενόχλητος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιχειρήσει δια της συρρίκνωσης να κλείσει την ΕΡΤ.

@ Υ.Γ. Και μια παλιά παροιμία: “Αν δεν έχεις σοφό, να βρεις να αγοράσεις”.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου