Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από τον Λάλα στον Λάλα

Ο αγώνας για την ανοικτή ΕΡΤ τώρα δικαιώνεται...

Α, όλα κι όλα. Η "αριστερή" διοίκηση της ΕΡΤ του έκοψε 700 ευρώ. Ζητούσε ο Θανάσης 4.350 και οι βαστάζοι του Ταγματάρχη θα του δίνουν 3,600 τον μήνα. Προφανώς, για να κατηγορεί κι αυτός στην εκπομπή του τον Αλέξη. Κι αν δεν το κάνει αυτό, θα κάνει το άλλο. Αυτό που έκανε ο Ζουγανέλης. Θα πάει στην εφημερίδα του Θέμου να βρίζει τον Τσίπρα και να παραπονιέται ταυτόχρονα ότι είναι λίγα τα 3,5 χιλιάρικα.

Η πονηριά δε των ταγματάρχηδων είναι μεγαλειώδης. Έβαλαν τον Μεταξά, καμία σχέση με αυτόν της 4ης Αυγούστου, να εισηγηθεί την συνεργασία. Για όσους δεν ξέρουν. Ο κύριος αυτός αποτελεί τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.

Παραιτηθείτε. Αδειάστε μας την γωνιά.
---
Δεν γλυτώσαμε από τον Μπογδάνο

Λάθος εκτίμηση διατυπώσατε κ. Ξανθάκη.

Αναρωτιόταν ο Χρήστος Ξανθάκης την Κυριακή στην στήλη του, "τι θα κάνουμε χωρίς τους Μπογδάνους". Το Star του έδωσε την απάντηση. Δεν γλυτώσαμε από τους Μπογδάνους. Το κακό είναι ότι στην τηλεόραση υπάρχουν μόνο Μπογδάνοι. Πλην ελαχίστων τιμητικών εξαιρέσεων.

Την "πούλησε" ο ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία.
---
Τέλος στα σενάρια

Ο καλός συνάδελφος.

Ο Νίκος Ελευθερόγλου, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Δημοκρατία», διέψευσε τα σενάρια που τον έφεραν να κυκλοφορεί με τις πλάτες Μελισσανίδη νέα ημερήσια εφημερίδα.

Τέλος το "θέμα".
---
Στο μικροσκόπιο της κ. Τουλουπάκη

Η... φράξια Μαυρίκου-Μουσσά ελέγχεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς.

Η εισαγγελία ελέγχει όλους τους φακέλους της περιόδου Μουσσά σε Attica Bank και σε ΕΥΔΑΠ. Ο "Σάτυρος" πληροφορήθηκε και τρίτο όνομα, τρίτη εταιρεία. Χρειάζεται μια δημοσιογραφική διασταύρωση του ονόματος και θα την μάθετε αμέσως από εμάς.

Κάποιοι κύριοι, δημοσιογράφοι και εκδότες-σαϊτάρχες, καλά θα κάνουν να ετοιμάζουν τις απολογίες τους.
---
"Έφυγε" το "ELLE";

Ανήκει ή δεν ανήκει στην "Πήγασος";

Τον "Σάτυρο" τον μπέρδεψε λίγο η αξιόπιστη πηγή του. Μου είπε ότι αυτό και το "Astra και Όραμα" είναι ήδη τακτοποιημένα από τον Φώτη Μπόμπολα. Αν... θυμάμαι σωστά, κάτι για κλεισμένη δουλειά με τον Φιλιππόπουλο και τις Αττικές Εκδόσεις, μου είπε σε ό,τι αφορά το ELLE.

Το "Astra και Όραμα" έχει δοθεί αλλού. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου