Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

"Ε.Ω." - Ένα επικίνδυνο ψέμα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όλη η Ελεύθερη Ώρα
είναι γεμάτη με fake news.
Αυτό όμως παραπάει...


Άρης Δημοκίδης

Με τέτοιον ευφάνταστο τίτλο, είναι λογικό να μείνεις στο κύριο «θέμα» της εφημερίδας. Όμως πάνω αριστερά υπάρχει αυτό που τελικά μου... τράβηξε την προσοχή.


Το ότι σχεδόν κανείς δεν πιστεύει λέξη απ' όσα γράφει η Ελεύθερη Ώρα δεν είναι δικαιολογία. Κάθε μέρα την αγοράζουν και τη διαβάζουν πάνω από 3.000 άτομα, δηλαδή σχεδόν περισσότεροι απ' ό,τι αγοράζουν την Αυγή και το Ριζοσπάστη μαζί! Παίρνοντας υπόψη μας ότι οι περισσότεροι την αγοράζουν χωρίς να τρολάρουν, άρα είναι εύπιστοι και μπορεί να το πληρώσουν με την υγεία τους, νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω τι συμβαίνει με το Νοσοκομείο Johns Hopkins και τον καρκίνο.

Ψάχνοντας για το Johns Hopkins, πρώτο αποτέλεσμα είναι η ανακοίνωση (από το ίδιο το Johns Hopkins!) πως η υποτιθέμενη θεραπεία καρκίνου που του αποδίδεται είναι απάτη.

Εδώ και πολλά χρόνια, (απ' το 2007 που πρωτοκυκλοφόρησε η ιντερνετική απάτη) οι άνθρωποι του Νοσοκομείου, βροντοφωνάζουν πως η «είδηση» που υποτίθεται πως προέρχεται απ' το ίδιο, δεν έχει καμία βάση. Όποιος θέλει στο λινκ μπορεί να δει όλους τους ισχυρισμούς που κατέρριψε το Νοσοκομείο. 


Ποιος όμως αναγνώστης της Ελεύθερης Ώρας θα πιστέψει το ίδιο το Νοσοκομείο Johns Hopkins όταν η εφημερίδα με καθυστέρηση μόλις (!) μιας δεκαετίας αναπαράγει ένα ακόμα ψέμα; Άσε που μπορεί το Νοσοκομείο να δέχτηκε πιέσεις απ' τον Αντίχριστο ώστε να κάνει τη διάψευση ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου. Αναμένουμε να τους ξεσκεπάσει ο Βασιλιάς...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου