Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

... τελειώνουν την "Ιριδα" και την "Ευρώπη" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προς ξαφνικό θάνατο
"Ιριδα" και "Ευρώπη"


Μπροστά στο ενδεχόμενο ενός "ξαφνικού θανάτου" βρίσκονται η εκτυπωτική μονάδα "Ιρις" και το πρακτορείο διανομής Τύπου "Ευρώπη", τα οποία μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της οικογένειας Μπόμπολα.

Μετά την άγονη διαδικασία του πλειστηριασμού και το γεγονός ότι κανείς δεν επέδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για εμπλοκή στις δύο εταιρείες, τα πράγματα δυσκολεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό για τις εν λόγω επιχειρήσεις, σε ό,τι αφορά τόσο το μέτωπο της ρευστότητας όσο και γενικότερα την ομαλή λειτουργία τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη φάση εντοπίζεται στην "Ιριδα", καθώς επί της ουσίας δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ τα κορυφαία στελέχη της έχουν δηλώσει παραίτηση.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, ιδιαίτερα προβληματισμένο εμφανίζεται το σύνολο των πελατών του πρακτορείου "Ευρώπη", αφού είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να μην σταθεί δυνατό κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί ομαλά η διανομή των εντύπων που συνεργάζονται με την επιχείρηση.

Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγοι οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις που διαβλέπουν κοσμογονικές αλλαγές ακόμη και μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

---
secret/media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου