Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο εντυπωσιακό κτίριο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην Κάτω Κηφισιά όπου στεγάζεται το zougla.gr! Κόσμος (γνωστός...) πάει και έρχεται.

*** ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ λόγια που ακούγονται - από ειδήμονες - για το "Εθνος", το ημερήσιο φύλλο συνεχίζει να καταγράφει χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις αν και οι πωλήσεις του φύλλου της Δευτέρας ανεβαίνουν συνεχώς - όπως και αυτές της κυριακάτικης έκδοσης (ανάλογα με την προσφορά).

*** ΟΥΔΕΤΕΡΗ στάση στο Μακεδονικό και στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών κράτησαν τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Ιβαν Σαββίδης. Και καλά έκαναν.

*** ΛΕΓΕΤΑΙ βέβαια ότι υπήρξε και σχετική γραμμή από τον ρώσο επιχειρηματία ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι αντίθετος, στήριξε την γραμμή της κυβέρνησης.

*** ΠΑΝΤΩΣ το "Εθνος" στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να πουλά και πολλά φύλλα παρά τις προσπάθειες περί του αντιθέτου.

*** ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ στον όμιλο Σαββίδη η «μετακόμιση» από το... φορτηγάκι στα νεα super κοντρόλ του τηλεοπτικού σταθμού ΟPEN TV απ΄ όπου βγήκε και το δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου. Τα προβλήματα στο κανάλι της Παιανίας επιλύονται αργά αλλά σταθερά...

*** ΕN ENΕΡΓΕΙΑ διευθυντής ειδήσεων που διεκδίκησε με όλα τα μέσα αντίστοιχη θέση σε ανταγωνιστικό κανάλι, έχει πλέον μεγάλο ζήτημα στην δουλειά του, που δείχνει αυτή την στιγμή αξεπέραστο.

*** ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ τα προβλήματα στα περιοδικά. Το "πανέξυπνο" Down Town (της οικογενείας Γαλακτερού) από εβδομαδιαίο γίνεται μηνιαίο "λόγω δραματικής μείωσης των εσόδων", όπως λένε οι γνωρίζοντες.

*** ΤΟ Down Town επανακυκλοφορεί στα περίπτερα την Τετάρτη 6 Μαρτίου, σε μεγαλύτερο σε σχήμα, με νέες διαστάσεις 24Χ33, νέα μινιμαλιστική σχεδίαση και όπως σημειώνει η εταιρεία «παραμένει το περιοδικό με τη μεγαλύτερη επιρροή στο αναγνωστικό κοινό και στα media».

*** ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι φήμες στην δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο Βαρδινογιάννης σκέφτεται σοβαρά (αυτή τη φορά) το ενδεχόμενο να επανεκδώσει την θρυλική "Μεσημβρινή".

*** ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ο «εφημεριδάς» Χρίστος Μουλίνος μετά την αποχώρησή του από το σχήμα που "τρέχει" το project για την νέα "Απογευματινή"; Δεν είναι και ο τύπος που θα κάτσει σπίτι του!

*** ΑΠΟ ΤΗΝ πλευρά του πάντως ο Νίκος Καραμανλής ("Παρασκήνιο","Καρφίτσα") δηλώνει στους συνομιλητές του, ότι θα προχωρήσει...
---
zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου