Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Θυμάστε που έλεγαν πως θα απομακρυνθεί ο Τζώρτζης Ποφάντης από τον ΑΝΤ1; Διότι το κανάλι μετά από χρόνια είναι στην κορυφή με ποσοστά άνω του 20% σε σειρές.

@ Αλλά ακόμη ο ΣΚΑΪ δεν έχει βγάλει το “Survivor”. Θα δούμε.

@ Τα κενά των δημοσιογράφων που θα πολιτευτούν (με τη ΝΔ) θα καλύψουν οι τελευταίες μετεγραφές στο Φάληρο. Θα συνεχίσει να ξυπνάει νωρίς ο Δ. Καμπουράκης.

@ Θα ενισχυθεί ή όχι το Open; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινάει Μάρτιο στο κανάλι, ενώ οι “Ράδιο Αρβύλα” πολύ νωρίτερα τον Φεβρουάριο στον ΣΚΑΪ.

@ Για την “Ελληνοφρένεια” οι ιθύνοντες της TV δεν βρίσκουν χώρο.

@ Επιμονή στην ΕΡΤ για τη μεταφορά των περιφερειακών ραδιοφωνικών δικτύων από την ΕΡΑ στην ΕΡΤ3 και ενώ η χώρα οδηγείται σε εκλογές το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με τη λογική δεν χρειάζονται εντάσεις.

@ Το λογικό θα ήταν για την ΕΡΤ3 να αναβαθμιστεί σε θυγατρική εταιρεία και με ανάπτυξη στο χώρο των Βαλκανίων και στο ραδιόφωνο.

@ Μηναίο το περιοδικό “Down Town” από εβδομαδιαίο.

@ Πόσα στελέχη της ΑΕΠΙ βρίσκονται στην Αυτοδιαχείριση;

@ Η διαβούλευση για την ενίσχυση του Τύπου είναι το επόμενο βήμα του σχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την ενίσχυση των εφημερίδων. Ο κουμπαράς και ο τρόπος ενίσχυσης είναι τα ζητούμενα.

@ Ποιος θα είναι ο ρόλος του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής;

@ Τρία γερά τηλεοπτικά ονόματα προ των τηλεοπτικών πυλών του ΣΚΑΪ: Δ. Καμπουράκης, Ν. Στραβελάκης και Ν. Ευαγγελάτος αναμένουν την επόμενη μέρα μετά το ΣΚΑΪ 24.

@ Με τον Δ. Καμπουράκη, μιλούσε και ο ΑΝΤ1 πριν, αλλά ο δημοσιογράφος (του Real FM) βαρέθηκε να περιμένει και υπέγραψε στο Φάληρο.

@ Πέρα από την προσπάθεια του γνωστού μαγειρικού reality να εμφανιστεί φιλελεύθερο με επιλογές μεταναστών στους πρώτους γύρους του παιχνιδιού, αυτό που θα φανεί στη συνέχεια είναι πως θα παραμείνει reality.

@ Το ειρωνικό στυλ των παρουσιαστών, μιλάει στις…κατσαρόλες.

@ Απόπειρα συγκάλυψης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της ΕΡΤ, εποχής ΝΔ; Κάτι έχει παίξει ήδη στο παρασκήνιο.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου