Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΣΚΑΪ: Είστε άξιοι της μοίρας σας

Αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΚΑΪ, εκφράζοντας το σύνολο των εργαζόμενων της εφημερίδας, θεωρούμε ότι ήταν άδικο το ''σπάσιμο'' της απεργίας και η απόφαση για συνέχισή της ύστερα από μια εβδομάδα (;) μετά από τόσες απολύσεις.
Κι όλα αυτά γιατί; Για να βγει ο... Άδωνις Γεωργιάδης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πορτοσάλτε; Άξιζε γιαυτό να χαραμιστεί ο αγώνας;
Αν, πάντως, δεν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις και δεν αναιρεθούν οι απολύσεις τόσων ανθρώπων, θα είστε άξιοι της μοίρας σας και το μέλλον στον όμιλο, μάλλον, προβλέπεται ακόμα πιο δυσοίωνο.


Και αυτοί… το Survivor τους!

Ναι μεν γίνεται της τρελής το πανηγύρι στον ΣΚΑΪ με τους εργαζόμενους στην ενημέρωση, αλλά προτεραιότητα τώρα έχει και η ψυχαγωγία.
Το κανάλι ποντάρει πολλά στον φετινό κύκλο του Survivor που προβλέπεται, από όσους ξέρουν, πιο... αγωνιστικό και ιντριγκαδόρικο από ποτέ.
Το ‘’πουσάρουν’’ δε, τόσο πολύ που ακούγεται ότι θα μετακινήσουν ακόμα και το ‘’σίγουρο χαρτί’’ του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σάββατο το βράδυ.

Μετακόμισαν γιατί… ενώθηκαν

Το γνωστό άσμα ήταν ‘’μετακομίζω γιατί χωρίζω’’ . Στον όμιλο Φιλιππάκη τον τελευταίο καιρό μετακομίζουν από τα μικρότερα γραφεία για να πάνε στα μεγαλύτερα.
Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιοποιήθηκε ότι ‘’Εστία’’ και Δημοκρατία’’ είναι κάτω από την ίδια σκέπη διοικητικά. Τώρα είναι και... κυριολεκτικά.
Εξάλλου στα γραφεία της Δημοκρατίας υπάρχει, πλέον, πολύς χώρος, πολύ περισσότερος απ΄ό,τι στο παρελθόν. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Άλλοι φτιάχνουν κι άλλοι πουλάνε

Ένας χαμός γίνεται τελευταία σε ό,τι αφορά τα ενημερωτικά sites.
Άλλοι τα βγάζουν για... πούλημα και άλλοι θέλουν να τα δημιουργήσουν για να μπορέσουν να αντλήσουν παραπάνω έσοδα.
Θέλει κόπο και χρόνο όμως αυτό το "σπορ". Είτε για να το φτιάξεις και μετά να το πουλήσεις είτε να το δημιουργήσεις από την αρχή...

Κοττάκης-Κεχαγιά: Σαν Βενιζέλος-Ντόρα

Κάποτε οι τηλεθεατές είχαμε βαρεθεί.
Να βλέπουμε σε όλα τα κανάλια μαζί το δίδυμο Βενιζέλος-Μπακογιάννη. Τώρα στην ΕΡΤ έχουν δημιουργήσει το δικό τους δίδυμο. Πρωί Κοττάκης-Κεχαγιά, το βράδυ ξανά Κοττάκης-Κεχαγιά.
Προς το παρόν τους ξέφυγε η μεσημβρινή ζώνη.

Του… "φύγε εσύ έλα εσύ" στον ΣΚΑΪ;

Κι ενώ οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν σταματήσει προσωρινά (;) κι ενώ ακόμα καμία απόλυση δεν αναιρέθηκε υπάρχουν κραυγές και ψίθυροι για κάποιες νέες εισόδους εργαζομένων.
Γιατί ως γνωστόν κάθε στέλεχος που σέβεται τον εαυτό του, όταν κάνει θεαματική παρουσία σε νέο κανάλι, φέρνει μαζί του και τον κόσμο του. Για να τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές ντε...
Μένει να δούμε τις επόμενες εβδομάδες αν αυτοί οι ψίθυροι τελικά θα επιβεβαιωθούν ή όχι...

Το παιδί ήταν αγέννητο


Λατρεύω Ντόρα.
Μορφή κι ας διαφωνούμε στα περισσότερα. Μια μέρα μετά τις... Σπαντιδομαλακίες του αδελφού της, με τις οποίες γελά και ο τελευταίος άνεργος, βγήκε μπροστά και είπε του Αλέξη ορθά κοφτά, άσε το παιδί που ήταν αγέννητο το ΄65 και καθαρίζω εγώ για την παράταξη και την οικογένεια. Όπου τον βρει τον καημένο τον Κυριάκο του δείχνει την πραγματική διαφορά του πολιτικού αναστήματος της.
Θα τον σώσει, όμως, τον Κυριάκο ο Τατσόπουλος μαζί με τον Ψαριανό.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου