Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Πρετεντέρης γράφει και ο Μητσοτάκης στοχοποιεί...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Βολές σε Βαρδινογιάννη,
Κοντομηνά, Σαββίδη από Μητσοτάκη


Βολές κατά τριών επιχειρηματιών εξαπέλυσε με την ομιλία του στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Χωρίς να κατονομάσει κανέναν, αλλά «φωτογραφίζοντας» ευθέως τον Δημήτρη Κοντομηνά μίλησε για «Φορολογικές διευθετήσεις σε φίλους καναλάρχες, που τώρα μπορούν ανενόχλητοι να πουλήσουν τους σταθμούς τους».

Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται στον πρώην ιδιοκτήτη του ALPHA και την πώληση του καναλιού στη MOTOR OIL της οικογένειας Βαρδινογιάννη!


Ενώ εμμέσως πλην σαφώς οι βολές στόχευαν και την οικογένεια Βαρδινογιάννη μέσω των επιθέσεων που δέχθηκε ο νέος υπουργός Άμυνας, Βαγγέλης Αποστολάκης που ως γνωστόν είναι πολύ στενός φίλος της οικογένειας… Η οποία εξ αυτού «κατηγορείται» για την υπουργοποίησή του και με σχετικά δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου Τύπου που μιλούν για γεύμα σε οικία γνωστού επιχειρηματία στην Εκάλη στις 18 Δεκεμβρίου. Χαρακτηριστική για παράδειγμα είναι η αναφορά και του Γιάννη Πρετεντέρη στα «ΝΕΑ» που γράφει σχετικά: «Ο Αποστολάκης δεν είναι ο πρώτος (εν ενεργεία) αρχηγός που αναλαμβάνει υπουργός Άμυνας… Φυσικά του Σπαντιδάκη είχε προηγηθεί ένα πραξικόπημα. Του Αποστολάκη μόνο ένα γεύμα στα βόρεια προάστια».

Βεβαίως η οικογένεια Βαρδινογιάννη στοχοποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντομηνά του ALPHA, ενώ τέλος έμμεσες βολές δέχθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης από τον πρόεδρο της ΝΔ όταν μίλησε για ολιγάρχες και διαγραφές προστίμων.

---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Οταν ο ΑΑΑ (αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης) λέει για "φορολογικές διευθετήσεις", προφανώς εννοεί ότι κάποια βάρη μεταφέρθηκαν στα συνήθη υποζύγια. Γιατί αυτοί οι καλοί άνθρωποι με τις πολλές αγαθοεργίες δεν μπορούν να σηκώνουν τα συγκεκριμένα βάρη-φόρους, δεκαετίες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή