Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απόλυση τεχνικού διευθυντή

Απολύθηκε ο τεχνικός διευθυντής του News 247 στους 88,6 και του Sport 24, Αργύρης Παντελιάδης. Έντονη αντίδραση από την ΕΤΕΡ, η οποία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αδικαιολόγητη απόλυση.

Αναβάθμιση της ΕΡΤ3

Νέο οργανόγραμμα στην ΕΡΤ3, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα για διαβούλευση.
Το κανάλι της Θεσσαλονίκης γίνεται πιο αυτόνομο και ολοκληρωμένο κατά κάποιο τρόπο, με το δικό του τηλεοπτικό σταθμό, τα δικά του ραδιόφωνα και τις ξεχωριστές διευθύνσεις του. Στην ΕΡΤ3 θα περάσουν και οι 19 Περιφερειακοί Ραδιοσταθμοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ενώ είναι αυτονόητο πως όλες οι διευθυντικές θέσεις για τις διευθύνσεις θα προκηρυχθούν εκ νέου.
Κάνει καλή δουλειά ο Λευτέρης Αρβανίτης από το ΔΣ της ΕΡΤ. 

O Παναγιώτης Τσούτσιας,
νέος Γενικός Διευθυντής στην ΕΡΑ

Επιτέλους η Ελληνική Ραδιοφωνία απέκτησε διευθυντή.
Και αυτός είναι, όπως σας είπαμε, ο Παναγιώτης Τσούτσιας, μέχρι τώρα Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης. Ο Παναγιώτης Τσούτσιας εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1989 περνώντας σε διάφορες θέσεις κατά καιρούς ενώ έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες και περιοδικά.
Το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε επίσης πως τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης θα ασκεί προσωρινά ο Νίκος Μερτζάνης (που είναι εντεταλμένος σύμβουλος ενημέρωσης).

Νέος Chief Business Officer στην Καθημερινή

O κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Business Officer στον όμιλο της Καθημερινής, έχοντας την ευθύνη του Εμπορικού Τμήματος και Τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας και της ανάπτυξης νέων προϊόντων. Προέρχεται από τον χώρο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ , με πολυετή εμπειρία στη Google και στην Procter & Gamble.
Η κα Νατάσσα Μπουτεράκου αναλαμβάνει την θέση της εκδότριας της VOGUE.

Σκέψεις μεταφοράς
των περιφερειακών σταθμών στην ΕΡΤ3

Η μετακίνηση του συνόλου των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΤ στην ΕΡΤ3 προτείνεται στη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Αν υλοποιηθεί η ιδέα, θα πρόκειται για de facto περιορισμό της Γενικής Διεύθυνσης Ραδιοφωνίας και της μετατόπισης του βάρους ευθύνης λήψης των αποφάσεων από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

«Βήμα» και «Νέα»

κόβουν πίτα στο Καραϊσκάκη

Την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι σε αίθουσα του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι και τα στελέχη των εφημερίδων «Το Βήμα» και Τα Νέα» καθώς και των sites της Alter Ego.
Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου