Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Πτώση τον Δεκέμβριο
είχαν τα κυριακάτικα φύλλα

Τον Δεκέμβριο οι κυριακάτικες εφημερίδες, που δημοσιοποιούν την κυκλοφορία τους, πούλησαν 202.705 φύλλα, με πρώτη την «Καθημερινή» με 55.021.

Το 2018 ο μέσος όρος κυκλοφορίας των κυριακάτικων εφημερίδων ήταν 210.549 φύλλα, με πρώτη την «Καθημερινή» με 56.933 και δεύτερο το «Πρώτο Θέμα» με 51.904.

Θέλει την Εκκλησία το Open

Open στην Εκκλησία. Η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού πρότεινε στην Εκκλησία της Ελλάδος την παραχώρηση χρόνου για εκπομπές. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος έκανε αποδεκτή την πρόταση, χωρίς άλλες λεπτομέρειες για το πότε και αν θα ξεκινήσουν οι εκπομπές.

ΠΟΣΠΕΡΤ:

Ακροδεξιοί τραμπούκοι
τραυμάτισαν εικονολήπτη της ΕΡΤ

Ακροδεξιοί τραμπούκοι επιτέθηκαν απρόκλητα εναντίον συνεργείου της ΕΡΤ, που κάλυπτε τη χθεσινή διαδήλωση από σημείο κοντά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρεττανίας, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον εικονολήπτη του συνεργείου του οποίου έσπασαν τα δόντια.


Νέες εγκαταστάσεις
για την Cosmote TV

Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποκτά η Cosmote TV. Η μετακίνηση στο ιδιόκτητο κτήριο του ΟΤΕ δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως η ανακαίνισή του είναι εντυπωσιακή, καθώς θυμίζει γερμανικό ξενοδοχείο πολυτελείας. Το πλέον ενδιαφέρον βήμα του φορέα συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πως εισέρχεται στον τομέα της παραγωγής των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Χρήματα
στους δημιουργούς…
χωρίς μεσάζοντες!

Συμβάσεις με ΕΙΤΗΣΕΕ και ΕΡΤ από την ΕΥΕΔ Έρχονται δύο μεγάλες συμφωνίες για την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων με τον κλάδο της τηλεόρασης. Είναι η πρώτη προσπάθεια αποκατάστασης της συνεργασίας στον χώρο της τηλεόρασης μετά το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ και το «όχι» της ΕΡΤ στην υπογραφή σύμβασης μαζί της ενώ υπήρχε άσκηση διώξεων.

Το Mega πέθανε,
ζήτω το Mega One

Ένα δεύτερο «Mega» γεννιέται στις εγκαταστάσεις του πρώην Alter, στο Μπουρνάζι του Περιστερίου. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το κανάλι αναμένεται να είναι έτοιμο να εκπέμψει άμεσα στον αέρα με τη χορήγηση της τηλεοπτικής άδειας τον επόμενο Μάρτιο. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εμφανιστεί και λογότυπο με τίτλο «Μega One», ενώ μάχη θα δοθεί και για την ταινιοθήκη του Mega, το αρχείο των ειδήσεων και το λογότυπο του σταθμού, που πλέον εκπέμπει μόνο μέσω Internet και είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, αναμένοντας τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου