Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

... "Ισοτιμία" - εργαζόμενοι απλήρωτοι - ανακοίνωση ...


*
εργαζόμενοι στην "Ισοτιμία"
***
*
“Να ξεκαθαρίσει ο Λαυρεντιάδης τη θέση του”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
.
Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ και στην ιστοσελίδα isotimia.gr καταγγέλλουμε την επανειλημμένη ασυνέπεια της ιδιοκτησίας ως προς την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών μας. Ο εκδότης διευθυντής Γεώργιος Τσιρογιάννης ουδέποτε τήρησε με συνέπεια τα χρονοδιαγράμματα πληρωμής, για τα οποία είχε δεσμευθεί, ενώ δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε αναστολή έκδοσης της εφημερίδας και σε έκδοση νέου φύλλου.
Υπενθυμίζουμε ότι την 31η Ιουλίου θα οφείλονται στους μισθωτούς της επιχείρησης το 60% των αποδοχών Μαίου και το 100% των αποδοχών Ιουνίου – Ιουλίου. Παρομοίως, οφείλεται το 100% των απολαβών Μαρτίου – Απριλίου – Μαίου – Ιουνίου – Ιουλίου στους δημοσιογράφους που αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.
Σε κάθε περίπτωση, επείγει η αποσαφήνιση των προθέσεων της Διοίκησης, όσον αφορά το μέλλον της εφημερίδας, καθώς και οι διαθέσεις του κατ’ ουσίαν πραγματικού ιδιοκτήτη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Άλλωστε, από τα «ταμεία» του συγκεκριμένου επιχειρηματία εκταμιεύονταν μέχρι τώρα τα όποια ποσά μισθοδοσίας και άλλων αναγκών λειτουργίας της εφημερίδας και της εταιρίας.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου