Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

... για τους σχολιαστές του "Σκάι" ...

*
Η Τέχνη της Μνήμης
***
*
Δεν απαλλάσσεστε...
.
(ένα κείμενο που προορίζονταν για την ιστοσελίδα του "Σκάι")
.
«Μπορεί οι διάφοροι που σχολιάζουν εδώ να μην έχουν την παιδεία και την πολιτική συγκρότηση έτσι ώστε να καταλάβουν την πολιτική δολοφονία που συντελείται, πάντα με την υποστήριξη των μέσων προπαγάνδας, πρωτοστατούντος του ΣΚΑΙ
.
Όμως, ακόμη κι αν εσείς είσαστε οι αυτουργοί του εγκλήματος, κανένας από όσους γράφουν εδώ δεν απαλλάσσεται της ευθύνης λόγω βλακείας.
.
Το ότι βλέπουν τον ήλιο να κινείται, δεν τους απαλλάσσει από την ευθύνη της δολοφονίας του Μπρούνο που (ως κομουνιστής – σικ!) τόλμησε να ισχυριστεί ότι δεν κινείται ο εξουσιαστής Ήλιος αλλά η καταφρονεμένη Γη, Δεν απαλλάσσονται από την ευθύνη της έσχατης προδοσίας της τάξης τους. Δεν απαλλάσσονται όταν αρνούνται να διακρίνουν το θύμα από τον θύτη, όταν πυροβολούν το συνδικαλισμό αντί των όσων (και πόσοι να είναι αυτοί άραγε;) πουλημένων συνδικαλιστών και πρωτίστως εκείνων που τους εξαγόρασαν, θέλοντας έτσι να παραδώσουν την εργατική τάξη έρμαιο στην αδηφάγα εκμετάλλευση του εκάστοτε ‘κατακαημένου’ βιομηχάνου.
.
Δεν απαλλάσσονται που τόσα χρόνια νέμονται τα όσα δικαιώματα κατέκτησε ο συνδικαλισμός, μετονομάζοντάς τα σε ‘ευγενική προσφορά της καπιταλιστικής ευημερίας’.
.
Δεν απαλλάσσονται που ακόμη και η σχέση με την πατρίδα τους είναι ιδιοκτησιακή και τολμάνε να μας λένε «έξω από την πατρίδα ΜΟΥ»!
.
Που τολμάνε και πιάνουν στο στόμα τους τη λέξη Δημοκρατία, για να υποστηρίξουν το ‘δικαίωμα’ στη δουλειά των ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΩΝ (πού το είδανε γραμμένο αυτό το δικαίωμα στην ιστορία του εργατικού κινήματος, εκτός βέβαια από τα μαύρα κατάστιχα του νεοφιλελεύθερου ολοκαυτώματος;).
Και τέλος που λερώνουν την Ελευθερία υπερασπιζόμενοι την ελευθερία του «Δυνατού» να επιτίθεται (έχοντας την εξουσία και τα μέσα που αυτή τού παρέχει για να το πράξει) έναντι του «Αδύναμου» να αμύνεται (έχοντας ως μόνο μέσο το αίτημα για δουλειά, αλληλεγγύη και κοινό αγώνα).
.
Δεν απαλλάσσεστε!
.
Η γεύση του αίματος που νιώθετε στον ουρανίσκο δεν είναι από τις κουφάλες των σαπισμένων σας δοντιών που αντί αδράς αμοιβής αντικαταστήσατε με την κατάλευκη απαστράπτουσα οδοντοστοιχία σας.»


---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*




............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ...............

*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου