Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 18/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Πληρώθηκαν οι μισθοί...
Καταβλήθηκαν οι μισθοί στην “Ελευθεροτυπία”. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις 3 εργαζομένων, η μισθοδοσία για το μήνα Μάρτιο ολοκληρώθηκε σε δύο δόσεις.

* Υπάρχει πληροφόρηση, από άλλη πηγή, που ανεβάζει τον αριθμό των απλήρωτων εργαζόμενων της "Ελευθεροτυπίας - Τρίτη Όψη" σε είκοσι έναν (21) ...

***
Νέα συνεργασία; 
Ο Γιάννης Ντάσκας σε νέους δημοσιογραφικούς δρόμους. Έντονη η φημολογία ότι επίκειται διευθυντική(;) συνεργασία με ημερήσιο φύλλο, που δεν διανύει και τις καλύτερές του μέρες ... (πηγή: "Α" )

***

“Ναι” στην αύξηση του Mega
Ομόφωνα ενέκρινε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega μεταξύ ποσού 15-20 εκατ. ευρώ. Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων εξουσιοδότησε το ΔΣ να αποφασίσει το τελικό ποσό της αύξησης ανά μετοχή, μεταξύ της τιμής των 30 και των 40 λεπτών, ανάλογα με την οικονομική συγκυρία των επομένων μηνών.

***

Στάη: “Μπέρδεψαν
την είδηση με τη διαφήμιση”
Ιδού και η αναφορά της Έλλης Στάη στο twitter, για την πίεση που ασκήθηκε χθες στη ΝΕΤ περί προβολής ρεπορτάζ για την ανανέωση της εφημερίδας “Παρασκήνιο”:

"Χάσανε τ’ αυγά και τα πασχάλια. Μπέρδεψαν την είδηση με τη διαφήμιση, τον ρόλο των δημοσιογράφων και της δημόσιας τηλεόρασης…"

***

Αντικατάσταση
του οικονομικού διευθυντή της ΕΡΤ

Αύριο συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΡΤ υπό το Γκίκα Μάναλη. Μια από τις πρώτες του αποφάσεις είναι η αντικατάσταση του γενικού οικονομικού διευθυντή, Πέτρου Μάη από τον Χρήστο Κοπελίδη.
---
πηγή: http://www.paron.gr/typologies/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. Κύριοι δεν καταλαβαίνω γιατι γίνεται θέμα και είδηση σε σάιτ αν πληρώθηκαν ή όχι στην Ελευθεροτυπία;;(!!!!)
    αφού σε λίγο καιρό συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που έδειξε η επιχείρηση πόσο αναξιόπιστη είναι, έχοντας αφήσει απλήρωτους τόσους ανθρώπους και δημιουργώντας τους τόσα προβλήματα. όσο γι' αυτούς που πήγαν να εργαστούν τώρα εκεί, ήξεραν ότι πήγαιναν να εργαστούν -και δεν σκέφτηκαν καθόλου ότι βλάπτουν και τους ίδιους - σε μια επιχείρηση που τους χρωστάει δεδουλευμένα απορώ γιατί παραπονούνται αυτού τουλάχιστον;
    ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ η ελευθεροτυπία κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 10:06 - ... οφείλουμε να επισημαίνουμε αυτή την αναξιοπιστία ... ίσως έτσι αφυπνίσουμε και όλους όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι ρίχνουν νερό στο μύλο των εργοδοτών αυτών ...

      Διαγραφή
  2. Παρακαλείσθε αυτά που δημοσιεύετε να είναι πιο έγκυρα!!!
    Για το μήνα Μάρτιο δεν έχουν πληρωθεί 21 εργαζόμενοι όχι 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 11:26 - ... η πηγή μας ήταν το "Παρόν" και οι "Τυπολογίες" του ... σίγουρα όμως στο κείμενο θα γίνει διόρθωση ... ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση ...

      Διαγραφή