Κυριακή 28 Απριλίου 2013

... Σταύρος Ψυχάρης - τους τρέλανε όλους !!!

*
Enimerosi24
***
*


Έσπασε το ρεκόρ -  Ο πρώτος των πρώτων
από τους επιχειρηματίες
που κατέβαλε έγκαιρα το δώρο του Πάσχα

Κόντρα στις φήμες που θέλουν τον ΔΟΛ να αντιμετωπίζει σοβαρά ταμειακά προβλήματα, ο Σταύρος Ψυχάρης έκανε την έκπληξη και κατέβαλε στους εργαζόμενους το δώρο του Πάσχα από την Παρασκευή 26 Απριλίου κιόλας!

Με την κίνηση αυτή το αφεντικό του ΔΟΛ, όχι μόνο κλείνει τα στόματα όσων ισχυρίζονται – και ίσως όχι άδικα, ότι το «μαγαζί» αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά σπάει τα κοντέρ και καθίσταται ο πρώτος Έλληνας επιχειρηματίας, (πέραν του κλάδου των ΜΜΕ) που με τέτοια κρίση, καταβάλει πολύ πριν τη λήξη της προθεσμίας που ορίζει ο Νόμος, το δώρο στους εργαζόμενους!

Ούτε οι εργαζόμενοι των εξαγωγικών επιχειρήσεων – που κατά κοινή ομολογία, πλήττονται λιγότερο από την κρίση, δεν έχουν λάβει ακόμη το επίδομα του Πάσχα, και ο Σταύρος Ψυχάρης σπάει το ρεκόρ έγκαιρης καταβολής – υποθέτουμε, του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων!

---
*

3 σχόλια:

  1. και στην ελευθεροτυπια πριν βαρεσει κανονι....ολοι πληρωνοντουσαν πριν τις προθεσμιες....μια μερα ομως εγινε το μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 11:05 - ... γιατί το κακομελετάς; ... άσε να ζήσουν το όνειρο ...

      Διαγραφή
  2. "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες" είπε ο Λαοκόων! Και μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε! "Κυριακή κοντή γιορτή" γιά τη μισθοδοσία Απριλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή